sunnuntai 8. tammikuuta 2017

METSÄPUUTARHAN HENKEÄ

Ah kun kevät näyttää erityisen ihanalta kollaasiksi koottuna. Juuri nyt haaveilen metsäpuutarhan heräämisestä, kotkansiipien vihreistä lehtikierteistä ja kevätkukkien valkoisen ja keltaisen sävyistä. Nämä Tulipa miscellaneous turkestanicat ovat kauniita ja kiitollisia, aistikkaitakin ja sopivat täydellisesti metsäpuutarhan henkeen.
Edit... olen täysin koukuttunut nyt näiden kolaasien tekoon, tässä vielä toinen aiheesta metsäpuutarha!

24 kommenttia:

 1. Voi ei tuota metsäpuutarhaan pääsyä minäkin odotan kuin kuuta nousemaan. Nuo valkeat tulppaanit näyttävät erityisen kauniilta ja saniaiset =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metsäpuutarhan kevät on aina erityisen ihana. Kesää kohti omassamme lehtivihreys ottaa vallan, keväällä on tilaa pienille kauneuksille.

   Poista
 2. Saniaiset ovatkin niin upeita noustessaan kevääseen!

  VastaaPoista
 3. Metsän vihreän ja herkän puhtaan valkoisen liitto on vastustamaton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, se jotenkin heijastelee kevättä ja luonnon heräämistä niin täydellisesti!

   Poista
 4. Valkoisen ja hennon keväänvihreän yhdistelmä on hurmaava.
  Sen kevään tuoksunkin voi jo tuntea.
  Niissä juuri avautuvissa saniaisissa on ihan oma erityinen tuoksunsa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, melkein tuoksunkin aitii, kostean ja ihanan multaisan ja saniaisissa on ihan omansa.

   Poista
 5. Ne ensimmäiset kukkijat ja saniaisten nousevat kiemurat ovat niitä odotetuimpia! Vielä muutama kuukausi ja kiitos ei talvituhoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat! Voi toivotaan että vältymme rankoilta tuhoilta tänä vuonna...

   Poista
 6. Voi mikä kevätkollaasi! Ja tua pikkutulppu on nii herkkis. Mullaki on sitä ekaa kertaa, toivottavasti kukkiis eres muutama.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti kukkii, tämä on oikein kiitollinen kukkija ollut ainakin minulla. Oli pakko vielä tehdä toinenkin kollaasi samalla teemalla :D

   Poista
 7. Villitulppaanit olis kuin luotuja sinne takapihan syreenieni alle... jos istuttaisi kauttaaltaan verkotettuna, ei myyrän talttahammas ehkä ylettyisi. Kauniita ovat, ja niin keväisiä. Tulee ihan mullan tuoksu sieraimiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, sinne ihanaan nurkkaukseesi nämäkin sopisivat täydellisesti!

   Poista
 8. Auu, tää kuvasi on niiin ihana <3 Jotenkin sitä täytyy vain nyt kääntää ajatukset niin, että tämä on oikeastaan sitä parasta aikaa kun kaikki ihana on vielä edessä! Vaikka tuskaisia kuukausia nämä on silti. Onneksi pahimmat pakkaset hellittivät ja täällä on ollut ihan nollassa. Sulavan lumen tuntu on hurmaavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna, tein vielä toisenkin ;D
   Minäkin yritän pitää ylä hyvää virettä ja hoidella muita pakollisia töitä alta pois etteivät rajoita sitten keväällä liikaa. Täälläkin on nuoska, tuntuu tosi kivalta!

   Poista
 9. Meillä metsäpuutarhasta on joutunut kaatamaan oikeastaan kaikki isot puut, kun olivat niin lähellä taloa. Ja ennenkuin uudet kasvavat, tunnelma ei todellakaan ole sellainen kuin olin kuvitellut... nyt joutuu vain odottamaan, ja se ei ole mun vahvin puoli.
  Sun metsäpuutarhassa on ihanan seesteinen tunnelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! Tiedän tunteen, kyllä minäkin koin tunelman hieman latstuneen kun jouduimme tekemään saman kuusillemme. Mutta toisalta ne veivät valtavasti voimaa ja kosteutta alustataan eikä mikään oikein lähtenyt kasvuun. Nyt olenn istutellut pieniä lehtipuita ja onneksi tuossa tuntumassa on vielä noita tonti suuria alkuperäisiäkin puita.

   Poista
 10. Voi miten kauniisti saniainen avaa lonkeroitaan, upea valkoisen ja vihreän liitto, timantit lehdillä! Tosi upeat kollaasit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sadepisarat antavat kasvikuviin taianomaisuutta, pitää yrittää kuvailla enemmänkin sateella.

   Poista
 11. Upeat kuvakollaasit, täynnä kesäistä tunnelmaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Puutarhamyyrä, näitä olikin kiva koota!

   Poista

Sanasi ilahduttavat aina.