torstai 25. joulukuuta 2014

JOULUMIELTÄ

Hyvää joulumieltä kaikille, vaikka olenkin toivotuksineni vähän myöhässä! Saimme valkoisen joulun ja pikku pakkasen, tänään jopa auringonpaisteen. Nyt on aika levätä ja palautua syksyn rasituksista. Kevät on seuraava vuodenaika, kuvitelkaa!

8 kommenttia:

 1. Onpa söpöjä koristeita kuusessa!
  Voi, ihana ajatus että sitten on kevät seuraavaksi. Jotenkin vaan täällä saaristossa syksy kestää aina niin pitkään ja talvi tulee myöhään, että nyt se vasta alkaa... Vesiputki jäätyy jne. Toivottavasti ei vielä vähään aikaan. Mutta kyllä sen kestää, kuukauden päästä alkaa jo olla todellista toivoa ilmassa (vaikka hullunsekaista se vielä silloinkin on :-D) Hullut on onnellisempia, toisaalta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatusten voima on mahtava, siispä luotamme sen voimaan! Toivotaan vain lyhyehköä talvea, näin jouluna se on ihanaa ja kaunista, mutta jatkuessaan se alkaa viedä voimia, suorastaan raastaa hermoja. Toivottavasti säästyt vesiputken jäätymiseltä. ja hulluus ei ole näissä hommissa eikä välttämättä muissakaan pahasta! Lasiset kärpässienikoristeet ovat tämän vuoden hankintoja, ne ovat aika vekkuleita kuusessa. Lumiukko on tuliainen Englannista, se on kiva.

   Poista
 2. Hyvää ja tunnelmallista joulun jatkoa myös sinulle.

  VastaaPoista
 3. Kuohkea lumi on mukava peitto kasveille. Rentoa ja voimaannuttavaa joulunaikaa sinulle. Toiveikkaasti ajatukset suuntautuvat kevääseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, sorrumme ajattelemaan lumiasiaakin niin itsekeskeisesti; Suomen luonto kaipaa pakkaskautta ja lumisuojaa.

   Poista
 4. Ihanat koristeet kuusessa! Ollapa jo kevät. Minä jo vaivuin hieman joulunjälkeiseen masikseen. Ei nyt millään jaksa innostua tästä talvesta ja lumipilvet seilaavat kohti taas. Rentouttavaa joululomaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollapa tosiaan! Nyt kysytään sisua, mutta ei kannata masentua, ollaan kuitenkin lähempänä kuin syksyllä. Ja jos emme saisi odottaa, turtuisimmeko... Rentoa oloa myös teille!

   Poista

Sanasi ilahduttavat aina.