sunnuntai 28. lokakuuta 2012

PAKKASHUURUISSA


Kaikille teille, jotka uskollisesti käytte kurkkimassa blogiani, pahoittelut laiskuudestani. Fiilispohjalla mennään; olen surkea suorittaja. Arjessa sitä joutuu väkisinkin suorituspuolelle, joten vapaa-ajalla täytyy pitää kaikessa tekemisessä kiinni inspiraatiosta ja välillä turvautua myös sen puutteeseen. Pikkupakkaset, ohut lumipeite ja talviaika, niistä intoutuneena lähdin viime hetken sipuliostoksille hyödyntämään hurjat alet. Mukaan tarttui kolme eri lajia tulppaaneita ja jättilaukkoja. Nyt on tietenkin toivottava, että pakkaset eivät tulleet jäädäkseen, sipulit pitää saada vielä maahankin.
Löysin reissullani myös pitkään haaveissa olleen hyasinttimaljakon ja ostin pari pussia hyasintin sipuleita ihan vain maljakkoa varten. Näillä tunnelmoinkin mukavasti jouluun asti. 

10 kommenttia:

 1. Ihanaa, Marian blogipäivitys! Kuules, kyllä me uskolliset tullaan aina sitten kun jotain olet kirjoittanut eikä olla yhtään vihaisia silloin kun et kirjoita. Sitä paitsi, sulla on ehkä enemmän laatua, täällä yksi, joka suoltaa sitä määrää.
  Hei juu, jouluhyasintteja voisi ajatella, hyvä idea. Huomasin kans taimimyymälässä todellakin hurjat alet, siis joitain puskiakin oli eurolla! Pitänee palata tutkimaan tarkemmin ja vieläpä auton kanssa, niin jotain voi ostaakin.

  VastaaPoista
 2. Eihän tämä blogittelu suinkaan saa olla suorittamista, vaan jotain ihan muuta :)
  Mulla vielä sipulit jonossa odottaa multiin pääsyä.

  VastaaPoista
 3. Saila - tiedänhän sen <3! Laadusta en tiedä, mutta silloin on hyvä kirjoittaa, kun inspis iskee. Omani ollut taas hukassa, mutta kyllä se aina uudelleen löytyy, eihän täältä enää poiskaan osaa olla. Plantussa taas kävin, puskia en käynyt katsomassa, kun on muka jo niin kohmeista, mutta leutoahan tännekin on taas tulossa eli ehkä mäkin voisin...

  Pirkko - nimenomaan, hyvä mieli pitää olla mukana! No hyvä, että sielläkin meinataan vielä istutella, en ole ainut!

  VastaaPoista
 4. Kyllä tämä viikonloppu on tuntunut jo niin talviselta, mutta eiköhän tuo vielä lauhdukin niin mukavampi istutella viimeiset sipulit. Itselläni on vielä talvivalkosipulit laittamatta ja muutamat syyskylvöt tekemättä. Pelastin pakkaselta viimejouluiset amarylliksen sipulit, nyt odottelen ilmestyykö niihin eloa!? Tuo maljakko on kiva!t.Minna

  VastaaPoista
 5. Aivan oikein ettet koko ajan suorita, minä kyllä niin kannustan tuota feelispohjalla menemistä.

  Ihana kuva tuo juuttinarulaatikostosta oleva! Itse rikoin juuri minulle rakkaan hyasinttilasin, piru vie :( Kiva ostos tuo Sinun.

  VastaaPoista
 6. Fiilispohjalla onkin parempi mennä! Hieno löytö tuo hyasinttimaljakko :)

  VastaaPoista
 7. Ihan on samat aatokset Tuijakin kotona ja puutarhaan vielä hommasin myös "fiilis"pohjalta alesta muutamia sipulikukkia.Hih..täällä kanssa toivotaan, että pakkaset vielä hellittää.

  Mukavaa marraskuun alkua sinulle Maria.

  VastaaPoista
 8. Minna - talvivalkosipulia en ole kokeillutkaan! Nopeasti hiipivä hämärä alkaa vain rajoittaa istuttamista arki-iltaisin, olen laittanut toivoni tulevaan viikonloppuun, toivotaan hyviä kelejä!

  Sametti Hortensia - voi harmi, omani löysin Plantagenista. Itsekin tykkään puulaatikosta, olen kerännyt siihen naruja ja lasipurkkeja.

  Purlina - olen jo käynyt läpi suorittamisen vapaa-ajalla enkä enää siihen lähde. Jos ei tule valmista, ei sitten tarvitsekaan!

  Tuija - hyvä että sielläkin fiilistellään. Mukavaa marraskuuta!

  VastaaPoista
 9. Blogissani on sinulle jotakin :)

  VastaaPoista
 10. Mukavaa lukea että muillakin on laiskoja blogin kirjoitus -vaiheita :) ja lohduttavaa kuulla sekin ettei kaikilla ole vielä kaikki sipulit maassa! Nythän on taas mukavan lämmintä ja liejuista istutella, taidan suunnata myös alelaareille...

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.