tiistai 30. lokakuuta 2012

HERÄÄMISIÄ

Ensilumi herätti sisäisen tunnelmoijan tai sitten siirtyminen talviaikaan käynnisti selittämättömän syväluotaavan prosessin . Tunnelmavaloja, matot paljaisiin lattioihin ja kynttilävarastojen täyttö, siivousinto, käsityöinto, leipomisinto. Kaiken kukkuraksi olen kahtena perättäisenä aamuna noussut tuntia liian aikaisin, tosin syystä että unohdin päivittää kännykkäni kellonajan. Mies jo aamulla kysyikin, käytänkö jotain amfetamiinipohjaista.

9 kommenttia:

 1. Mulla on ollut samanmoista, sanoisinko kohdallani reipastumista, ilmassa muutaman päivän. Ja uskon, että se on lumen ja sen tuoman valon tuomaa :)

  VastaaPoista
 2. Mikä mies :-D Ihana kuva! Arvaa kuka juo täällä talven ekaa glögimukillista! Oikein fiiliksissä!

  VastaaPoista
 3. :DD *reps* Ihana tähti! Mä virittelin ulos jo toiset valot, sisälläkin on kahdet. Tähdet vois pian laittaa tuikkimaan ikkunoihin.

  VastaaPoista
 4. Kaunis tähtilamppu ja tunnelmakuva.

  VastaaPoista
 5. kaunista! Mikäs sen mukavampaa, kuin huomata, miten innostusta alkaa taas olla ilmassa! Itsellä on sama, virtaa on välillä niin, että tarvittais jotain rauhoittavaa meditointia varmaan. Kierrokset jää illalla päälle helposti.

  VastaaPoista
 6. Vähän samassa tilassa, nyt kun olen levännyt useamman päivän flunssan takia. Ihanat nuo kasvitaulut, samantapaiset suunnittelin tekeväni sellaisesta Ebba Masalinin kalenterista. Energisiä päiviä sinulle jatkossakin!

  VastaaPoista
 7. kaunis kuva! Nyt alkaakin heräämään koko kesä ajan piilossa ollut sisustusinto! Pitäisi vaan ensin saada herätettyä se siivousinto:D Meillä rakennetaan vielä yläkerran WC:tä ja sitten koko talo olisi valmis ja pääsisi tosissaan sisustus puuhiin! t. Minna

  VastaaPoista
 8. Kyllä luminen maisema pimeän syksyn jälkeen on kaunis.
  Minäkin mietin jo valotähteä tänne työhuoneeseen, ehkä laitan tänään:)

  VastaaPoista
 9. Pirkko - ja nyt ne lumet ovat taas tipotiessään! Virtaa onneksi vielä riittää ;)

  Saila - glögiä täytyy ehdottomasti juoda riittävästi, se on just tämän synkän ajan oikea juoma!

  Tiina - mä ostinkin jo uudet tähdet etupihan ikkunoille, olivat vain kokoa liian pienet; mä haluan semmoiset isot! Täytyy käydä vaihtamassa ne heti huomenna uusiin, että saan jouluikkunat!

  Kruunuvuokko - kiitos :)

  Henkkumaaria - tunnen niin tuon kierrosten päälle jäämisen, oikein innostuessaan jutut tulevat uniinkin.

  Miia - kiitos, nuo taulut ovat tosiaan itse tekemiäni ja Masalinin kalenteri odottaa samaa käsittelyä. Tosin niissä on ikävän kiiltävä paperi, täytyy kopioida kuvat varmaankin...

  Mäntylän Mummi - hih, näin siis sielläkin!

  Minna - se siivousinto onkin hankala juttu! Täytyy pakottaa itsensä alkuun, loppu sujuu yleensä leikiten. Hienoa, että pääsette pian uuteen kotiin!

  Pioni - lumen tulo on kyllä ilahduttavaa. Nyt se on taas poissa, mutta pääsinpäs vielä pihatöihin.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.