tiistai 11. syyskuuta 2012

KATSE KORKEUKSIIN

Kultapallot ovat ehtineet kurkotella korkeuksiin ja kääntää katseensa jo maahankin. Joka tapauksessa kuva on puhutellut minua. Blogi on ollut hiljaa. Tasaista arkea, puutarhaväsymystä ja tarve antaa ajatuksille tilaa, siinä se. Kesän jälkeen on kiva hidastaa vauhtia ja toisaalta arjen rutiinit vaativat taas tsemppiä ja läsnäoloa.

Ihanat blogiystävät ovat ojentaneet minulle tällaisen Post it-lapun, kiitokset Marille, Leenalle ja Anulle, tämä lämmitti mieltä! Olen todella huono jakamaan tunnustuksia eteenpäin ja taas kerran armottoman myöhässä, joten kiitän ja iloitsen tästä ja jaan tämän kaikille blogeille, jotka löytyvät suosikeistani!

4 kommenttia:

 1. Hidastaminen on joskus niin kovin tarpeeseen ja ihana vaan olla ja nauttia läheisistä ja siitä mitä on jo saanut aikaiseksi! T.Minna

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla susta, Maria <3 Mukavaa syyskuuta!

  VastaaPoista
 3. Kultapallo on kuin vanha hyvä ystävä, aina se tulee ilostuttamaan kuin loppukesäinen aurinko.
  Saaripalstalla on sinulle tunnustus, jota ei myöskään tarvitse jakaa eteenpäin ;-)

  VastaaPoista
 4. Minna - todella! Nyt on mennyt koko alkusyksy aivan pakollisissa, muulle ei ole ollut aikaa eikä voimia. Mutta alkanut syysloma tuntuu tuovan taas elämää ja iloa!

  Tiina - kiitos, syyskuu on ehtinyt jo lokakuuksi, mutta tällä ollaan!

  Saila - arvaat varmasti, mistä kultapalloni on kotoisin! Mahtavan elinvoimanen perenna, ilahdutti jo ensimmäisenä vuonna näin komeasti!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.