torstai 26. heinäkuuta 2012

PUUTARHA JA TARHURI LOMAILEVAT

Kuten kuvasta näkyy, puutarhassa on hieman ylikukkinut ja ryöpsähtänyt tunnelma. Lapin vaelluksen jälkeen on pitänyt verrytellä kipeitä lihaksia hiljalleen ja kieltämättä lekottelu nurmikolla vanhan päiväpeiton päällä on houkutellut enemmän kuin puutarhatyöt. Tänään sentään leikkasin kuihtuneet pionit ja kas, yleisilme siistiytyi huomattavasti. Puutarhatöiden sijaan olen heiluttanut maalitelaa sisätiloissa, yksi kellastunut muuriseinä on valkaistu ja nyt odotan inspiraatiota makuuhuoneen seiniin, meinaan järjestää sinne ikuisen kesän maalaamalla seinät vihreiksi.

Cision julkaisi Suomen suosituimpien puutarhablogien top 10-listan ja hämmästyksekseni minäkin keikun listan hännillä. Tästä pääset kurkkaamaan koko listan. Siellä on monta muutakin tuttua.

7 kommenttia:

 1. Vaude! Onnittelut sijoituksesta! :) Mukavan rentoa loppuviikkoa sulle!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut listauksesta. Olit listoilla tai et, minä tykkään kuitenkin. Pääsitte siis taas Lappiin, satoiko?

  VastaaPoista
 3. Tiina, kiitos, mukavaa loppuviikkoa myös sulle!

  Cheri, kiitos kauniista sanoistasi :)
  Pääsimme Lappiin! Samoissa maisemissa kuin viime kesänä, eri reittejä kuitenkin kuljettiin. Kastuimme ainoastaan kerran huonoista sääennusteista huolimatta. Ilma oli raikas, hyttysiä paljon, mutta rauha ja luonto tekivät taas tehtävänsä.

  VastaaPoista
 4. Hei, onneksi olkoon, vaikka eihän se muuta asiaa miksikään että tämä on ja on ollut ihana blogi jo kolme vuotta!
  Vihreä makuuhuone kuulostaa ♥ ♥ ♥ - ihanalta! Talvella herätä vihreässä huoneessa aah! (Tuleva makkarini vanhassa talossa sitten joskus tulee omenaan KELTAINEN, samasta syystä)

  VastaaPoista
 5. Saila, kiitos samoin! Keltainen makkari se ainakin tuo ikuisen kesän tunnelman, todellakin! Mulla on nyt vain kaksi väriliuskaa, jota pyörittelen, toinen hieman tummempi sävy oikeastaan houkuttelisi enemmän... katsotaan, ehkä jo tänään saan inspiksen päälle ja jotain tapahtuu, tai sitten ei.

  VastaaPoista
 6. Uuh, onnittelut upeasta sijoituksesta (ainoa ihmetyksen aihe on, että miksi vasta hännillä...). Vihreä makkari kuulostaa todella hyvältä, utelen vielä, että millainen vihreä sävy?

  VastaaPoista
 7. Hortensia, mulla on kolme Tikkurilan sävyliuskaa tossa pohdinnan alla, Ansari, Poukama ja Laakso. Ansari on herkullisen keväänvihreä, kuten nimikin jo enteilee ja nuo kaksi muuta hieman utuisemman vihreitä, Laakso ehkä semmoinen sammaleinen sävy ja Poukama hieman harmahtava.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.