perjantai 13. heinäkuuta 2012

PERJANTAI-ILLAN KURKISTUS

Tie siilinkin sydämeen käy ruokakupin kautta. Pikkukaveri hiipii pihapiirissämme päivittäin ja tänään se on nauttinut jo kaksi kattausta. Tämä  kurkistus käy sydämeen ja kuvan myötä onkin kiva toivottaa iloista viikonloppua.

11 kommenttia:

 1. Mikä lakunenä ♥ Kiva uusi lemmikki teillä! Mukavaa viikonloppua sinnekin :-)

  VastaaPoista
 2. No, täytyy myöntää, että tämä on suloisempi kurkistelija kuin kyy joka seikkaili meidän pihapiirissä eilen ja tänään. Suloinen, ihana siili. Ollapa minullakin ilo tavata tämmöinen omassa puutarhassa jonain päivänä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Voi miten suloinen olento. Olisipa meilläkin siili, saisi mieluusti jakaa kissanruokia.

  VastaaPoista
 4. Voi miten suloinen nappisilmä-nöpönenä, ihana!

  VastaaPoista
 5. Minäkin ottaisin mieluusti siilin pihalle. Olen jo rakennellut risukasoja sun muita, mutta vielä en ole siiliä löytänyt. Hyvä kuva!

  VastaaPoista
 6. Meillä on joka kesä asunut siili pihassa, mutta se ei ole kovin seurallinen kun me ei sitä syötetä. Iltahämärissä se tuossa lyllertää menemään. Joskus näkee myös poikasia!

  Hieno siilikuva!

  VastaaPoista
 7. Waude, mikä kuva! Minä en tajua, minne meidän siilit ovat kadonneet...nyyyyyh.

  VastaaPoista
 8. Voi kuinka ihana Simo <3

  Meidän popppoo hoiti liian aikaisin talviuniltaan heränneen siilin kevätkuntoon jokunen vuosi sitten ja sen jälkeen kaikki siilit ovat olleet Simoja :)

  VastaaPoista
 9. Suloinen kuva ! Meidänkin pihalle on tänä kesänä ilmestynyt siili pitkästä aikaa. Ja tietty se saa iltapalan joka ilta ; )

  VastaaPoista
 10. Voi sentään, miten ihana kuva pikkuveijarista...siilit on vaan niin liikuttavan ihania.

  VastaaPoista
 11. Aivan ihastuttavia kuvia puutarhastasi ja siiliystävästäsi. Haluaisin siilejä omaankin puutarhaani ja joskus niitä onkin käynyt vieraisilla, mutta nyt valitettavasti niitä ei ole näkynyt pitkään aikaan. Aurinkoista syksyä.

  Terveisin Kruunuvuokko

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.