perjantai 13. heinäkuuta 2012

NAPUTUS JATKUU

Muistanette kylpyammeen, johon kerään sadevettä. Kuvassa näkyvässä rännissä on avattava kouru, josta sadevedet saa johdettua sadevesikaivon sijaan kylpyammeeseen.
Kylpyammeen alla on ollut muutama liuskekivi, mutta nyt kun pihassa on edelleen valtava kasa kivituhkaa ja seulanpääkiviä, päätin laajentaa vedenkeruunurkkausta. Nyt voin koota ammeen viereen kaikki mahdolliset astiat ja tyhjentää täyttyvää ammetta niihin. 
Kulman takana näkyvän metsäpuutarhan ja talon välissä on pahasti vajonnut liuskekivikäytävä. Seuraavaksi avaan sen ja perustan uudestaan. Kivityöt ovat ihan mukavia ja kun materiaalia on käden ulottuvilla, ideoita syntyy koko ajan lisää eli naputus jatkuu. 

5 kommenttia:

 1. Hienoa työnjäkeä!

  Näitä sinun kuvia katseltuani,haluan meillekin kivipolkuja joskus :)

  VastaaPoista
 2. Näppärä vedenkeruusysteemi sulla. Oikein hienosti kehitetty. Mä kyllä varmaan tekisin puutarhakylpylän, jos mulla olis kylpyamme;)Kivet rules

  VastaaPoista
 3. Sen kyllä uskon, että ideoita syntyy koko ajan! Ihanaa kun piha tuolla tavalla paranee ja kaunistuu, muuttuu samalla käytännöllisemmäksi. Vasta ajan myötä monet tuollaiset asiat huomaa ja tajuaa, miten niitä voisi parantaa. Ja se palkinto, kun on itse osannut tehdä jotakin kaunista joka vielä helpottaa pihatöitä! Ihan mahtavaa.
  Ei oo varmaan naapurit vielä alkaneet valittaa jatkuvasta naputuksesta ;-D

  VastaaPoista
 4. Katja, näitä tekee melkein pelkästä tekemisen ilosta, kunhan saa tarvittavat kasat pihamaalle!

  Pirkko, kieltämättä puutarhakylpylä mullakin kävi alkuun mielessä, mutta käytännöllisyys vei voiton. Tokkopa minä siellä ammeessa olisin ehtinyt makaamaan, kun en ehdi lepotuoleillakaan istumaan ;D

  Saila, loma tekee aivoille ja kropalle niin hyvää. Ideoita ja syntyy ja jotain niistä ehtii ja jaksaa toteuttaakin, miten sitä taas ikinä töihin ehtii!? Kyllä, käytännöllisyys on tärkeä juttu, niin pihalla puuhastelu on paljon mielekkäämpää. Mutta esteettisyys pitää pitää mielessä ;)
  Pihaa ja puutarhaa on parasta tehdä ajan kanssa, ei sitä osaa ottaa kaikkea heti huomioon. Onneksi kumivasara paukkuu vaimeasti, muuten tykkäisivät pian huonoa...

  VastaaPoista
 5. Kiinnostuin kovasti tuosta vedenkeruusysteemistä. Kuinkas se oikein toimii?

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.