keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

ALE-LÖYTÖJÄ

Puutarhamyymälöissä voi vähitellen tehdä jo hyviä ale-löytöjä. Tänään yhdessä oli jo loppuunmyynti ja sekä kasveja että tarvikkeita löytyi puoleen hintaan. Ostin viinikärhön, muratteja, enkelipelargonin ja kuvissa näkyviä nimikylttejä. 
Aivan napakymppejä pelargonioiden nimeämiseen. Ostin kymmenen kylttiä, mutta loppuivat kesken. Pitää huomenna käydä hakemassa loputkin, ellei joku ole ehtinyt ennen minua. Ja jäi minua yksi sinikukkainen kellokärhökin kaivelemaan...

8 kommenttia:

 1. Jopas on aikaisin alkanut ale. Hienoja ja kestäviä kylttejä, hae nopeasti kaikki pois, niille on aina käyttöä.

  VastaaPoista
 2. Kauniit kyltit! Minulla on muuten Plantagenin samantapaisia, mutta niistä on talven aikana hävinnyt teksti, vaikka se oli paint marker -tussilla kirjoitettu. Ärsyttävää! Merkitsin niillä harvinaisempia sipulikukkia, joita syksyllä istutin. Onneksi piirsin myös jonkinlaista karttaa ainakin osasta istutuksia. Toisenlaisissa kylteissä pysyy jopa valkoisella puukynällä kirjoitettu teksti talvien yli ulkona! (Kröhöm, tietenkin sellaisissa joita kauppani myi, tosin ovat jo loppu).
  Niinpä: älä jätä ulos talveksi jos haluat että teksti pysyy, kyltin pinta näyttäisi ihan samalta kuin niissä Plantagenin kylteissä.

  VastaaPoista
 3. Heräteostosten kulta-aika siis :)

  Hienot kyltit löysit!

  VastaaPoista
 4. Noista löydöistäsi tuli mieleen että hyviä taimistoja on ainakin täällä läntisellä uudellamaalla ihan mukavasti mutta mikä se olisi se puutarhastelijan "tavarataivas" kun Plantagenissa on mielestäni jotenkin niin massa kamaa?! Yksi pikku putiikki on Bilnäsin ruukin secret garden, tietääkö joku vastaavia? Sailan kauppa?

  VastaaPoista
 5. Upeat nimikyltit! Tuontyyliset haluaisin rosariooni, että voin sitten dementina iskiessä tarkistaa, mikä on mikäkin.

  VastaaPoista
 6. Cheri, tein työtä käskettyä ja ostin kaikki loputkin ;)

  Saila, hyvä tietää. Vedenkestävällä minäkin kirjoitin, mutta ulkokasveille ei sitten kannata näitä talveksi jättää, jos pelkää hukkaavansa jotain tärkeää tietoa.

  Katja, kyllä, parhaat viedään päältä, joten pitäsi olla vähän väliä väijymässä ;)

  Anonyymi, totta, Plantagenista harvoin löytää jotain todella kivaa ja jos löytää, hinnat huitelevat kattoa. Täällä Pohjanmaalla esimerkiksi halpisketjut Minimani ja Halpa-Halli yllättävät usein positiivisesti. Sailan nettikauppa, Elsan Lempituoli on ihan ehdoton, voin lämpimästi mainostaa!

  Tiina, minäkin ihastuin ja kun sain alle euron kappale, ostin kaikki! Isäntä toki oli sitä taas kerran, että noitahan voisi tehdä itse pellistä ja ihan oikeassa hän oli eli jos et löydä vastaavia, harkitse :D

  VastaaPoista
 7. Hienoja kylttejä ja ennen kaikkea vielä hieno käsiala. Voi kun pääsisikin taimistolle, tuhlaisin varmaan kaikkeen. Mahtavia hankintoja olit tehnyt muutenkin!

  VastaaPoista
 8. Hortensia, näihin ihastuin ja koska en nykyään malta ostaa juurikaan mitään lähtöhintaan, 50% ale ilahdutti erityisesti!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.