sunnuntai 13. marraskuuta 2011

ISILLE LEIVOTTU

Isänpäivän kunniaksi karpalokinuskimasariini. Makeaa ja marsipaanista, mutta sankarille maistui. Blogi ei päivity entiseen malliin, koska inhoan puristaa mitään väkisin. Katsotaan, joskos kevään tullessa palaan puutarha-aiheiden kera, viimeistään. 

6 kommenttia:

 1. Mmm, maistuupa hyvältä näin virtuaalisestikin ja on kaunis. Mukavaa kuulla sinusta, mutta ei tosiaankaan ole mieltä päivittää blogia väkisin. Pidän sinua kuitenkin silmällä :) Oikein mukavaa talven alkua!

  VastaaPoista
 2. Ei tosiaankaan pidä alkaa puristaa harrastusta väkisin! Tää voi olla kausiharrastus, vähän niin kuin mulla tuo nukkekoti. En avannut sen etuovia lainkaan maaliskuun jälkeen ennen kuin nyt marraskuussa! Paitsi näyttääkseni jollekulle kysyjälle, mutta siellä oli kaikki remonttitavarat pitkin poikin lattioita eli ei edes mitään nähtävää.
  Superihanan kuuloinen kakku! Nam! Mukavaa talven odotusta!

  VastaaPoista
 3. Cheri ja Saila, uskolliset ystäväiseni!!! Ihana kuulla, että linjat pysyvät auki hiljaisuudesta huolimatta. Käyn lukemassa suosikkieni päivitykset, mutta täällä on ollut hiljaista enkä ole juuri käynyt kommentoimassakaan. Ilahdutatte olemassaolollanne, minulla vain on kausi, ettei tunnu olevan mitään annettavaa. Siitä siis tauko. Mukavaa talven odotusta myös teille siskokullat, ollaan kuulolla <3

  VastaaPoista
 4. Mullahan on kans selvästi tuollainen olo blogin suhteen, ollut jo pitkään. Vaan joitakin teistä bloggaajista kyllä mietin ja muistan, kuten sua, tietenkin! :) Ihanan näköinen kakku teillä ollut isänpäivänä! Toivotan minäkin sinne sulle ihanaa talven odotusta!

  VastaaPoista
 5. Lohdullista kuulla Dahlia ja kiva, että et ole minuakaan sen vuoksi unohtanut! Talvi voisi jo saapua, pieni lumivaippa kohottaisi tunnelmaa. Mutta kyllä se sieltä tulee, kuten joulukin.

  VastaaPoista
 6. Hei kaikki Puutarha Ystävät!
  Olen haaveillut löytäväni listan jossa suomalaiset puutarhablogit löytyisivät kasvuvyöhykkeet mukaan. Siitä olisi hyötyä, etenkin meille haastavammilla vyöhykkeillä eleleville, mutta se olisi myös hauskaa ja opettavaista. Ja ehkäpä samalla vyöhykkeellä olevat puutarhablogistit voisivat innostua järjestäämään tapaamisia keskenään tai osaavat auttaa ja vinkata hyvistä tapahtumista. Tartu haasteeseen, lisää oma puutarhasi listaan oikean kasvuvyöhykkeen alle ja halutessasi laita linkki tälle sivulle omaan blogiisi!

  Linkki PUUTARHABLOGIT VYÖHYKKEITTÄIN LÖYTYY TÄSTÄ: http://karolinanpuutarha.blogspot.com/p/suomalaiset-puutarhat-kasvuvyohykkeen.html

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.