sunnuntai 21. elokuuta 2011

MARKKINAHUMUA

Juthbackan markkinoilla Uudessakaarlepyyssä ihan ensimmäistä kertaa. Seura oli aivan mahtavaa, sää mitä mainioin ja löydöt yllätyksellisiä ja hienoja. Kuvan vaaka oli ehkä hankinnoista paras. 
Vaaka pääsi tietenkin kunniakkaasti kasvihuoneeseen. Kantaessamme kapistusta läpi markkina-alueen saimme katseita ja kommentteja, joiden perusteella vaa'alle olisi löytynyt muitakin halukkaita ostajia.
Pieni puinen työkalupakki, jauhokauha sekä sympaattinen ostoskori päätyivät myös jatkamaan elämää  puutarhassani. Minua on myös hemmoteltu aivan mahtavilla taimi- ja kasvituliaisilla, joista yksi on vaa'alla kukkiva pelargonia. Muut odottavat multiin pääsyä. Lisäksi minulla on yksi markkinaostos, joka täytyy lähipäivinä vielä esitellä...

8 kommenttia:

 1. Hienoja löytöjä! Ja kaikki tarpeeseen : ) Sopivat hienosti kasvihuoneeseen.

  VastaaPoista
 2. Hieno tuo vaaka, ei ihme että keräsit katseita. Mä löysin vanhempieni varastosta jokinaika sitten myös vanhan vaakan, se on tosin sellainen viisarisysteemi, miten nuo vanhat mittaajat onkin niin viehättäviä?

  VastaaPoista
 3. Meidän riihessä on tuon tapainen viljavaaka, ei tosin noin hienon värisenä! Täytyykin käydä kattomassa onko kyseessä samanmoinen yksilö. Mutta hienoja löytöjä oletkin tehnyt. :)

  VastaaPoista
 4. Oi vitsit mitä löytöjä - erityisesti tietty tuo vaaka! :) Kivaa viikon alkua sulle!

  VastaaPoista
 5. Cheri - aivan, minähän ostan tämmöistä tavaraa vain ja ainoastaan tarpeeseen ;D

  Elämäni matkat - totta, vanhat vaa'at, kaikenlaiset, ovat tosi kiehtovia.

  Terhi - onneksi ymmärrystä löytyy, ainakin tällä foorumilla ;D

  Vaahteramäki - minäkin ihastelin tämmöistä, mutta koooltaan paljon isompaa joku aika sitten kirpparilla. Saattoi olla nimenomaan viljavaaka.

  Dahlia - kaikki mukavat hankinnat tuottavat iloa, mutta mikä tarkeintä, muistuttavat mieleenpainuvasta päivästä sinun ja Sailan kanssa! Kiitos sinulle ja nähdäänhän uudelleen!

  Tiina - lisää tykkääjiä, kivaa! Mutta huomasithan suloisen pelakuun tuossa kuvassa...
  Mukavaa viikkoa Tiina sulle kans!

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka mahtavia löytöjä:)

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.