maanantai 22. elokuuta 2011

KASVIEN ELÄMÄÄ 3

Tässä se toinen löytö. Melkein voisin kiljaista, kun omistan viimeinkin tämmöisen kasviaiheisen opetustaulun. Kiva aihe, sisustukseen sopivat värit ja erinomaisen hyvä kunto eikä hintakaan ollut paha. Juthbackaan on päästävä myös ensi vuonna!

13 kommenttia:

 1. Sehän ihan selvästi puuttui tuosta. Vaan ei puutu enää.

  VastaaPoista
 2. Hyviä löytöjä, niinkuin tuo edellisen postauksen vaakakin.

  VastaaPoista
 3. mmm, juthbacka houkuttaisi minuakin. juuri ihanan kasvitaulun löysit! kiitos muutenkin upeista kuvistasi, käyn niitä usein ihailemassa! lapin kuvat saivat kaipuun maisemaan joka jatkuu, jatkuu ja jatkuu - kiireinen sesonki kun uuvuttaa ja unelmoin juurikin tuollaisesta pysähtymisestä.

  VastaaPoista
 4. Juthbackalla kävin minäkin, eipä tultu vastakkain!
  Ihania aarteita olet löytänyt ja mullakin oli syli täynnä tavaraa kun kotiin lähdettiin.
  Ostin vanhan puisen helmitaulun,kakkuvuokia, kirjottuja tekstiileitä ja pellavapyyhkeitä sekä vanhoja puupuolia pitsejä varten. Olisihan siellä ollut rekkakuormallinen ihanuuksia, mutta kukkaro ja varastotila vähän jarruttivat...
  Mukavaa syksyä kasvihuoneeseesi ja puutarhaasi!

  VastaaPoista
 5. Siis minäkin olisin kiljaissut, on oikein kaunis, just ihanat värit, sopii hyvin tuohon missä se nyt on.Tykkään vihreästä.

  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Minä en vieläkään päässyt kyseiseen tapahtumaan, ehkä jo ensi vuonna...

  Ihania löytöjä sinulla sieltä.

  VastaaPoista
 7. elämäni matkat - eikös! Ajattelin, ettei haaviini osu koskaan aitoa kasviaiheista opetustaulua, mutta toisin kävi!

  Cheri - itsekin ihmettelin, miten sille oli heti paikka valmiina. Olen yleensä huono ripustelemaan seinille oikein mitään.

  Tarja - joskus löydöt vain kävelevät vastaan. Siitä olikin aikaa, kun viimeksi oikein tosissani löysin jotain.

  Rautaharakka - kiitos! Siis tilaukseen Juthbacka ja Lapin reissu ;)

  Eeviregina - voi vietävä, olisipa ollut hauska sopia treffit. Itse asiassa olin reissussakin kahden rakkaan blogiystävän kanssa! Pidetään mielessä ensi vuonna! Vau, hienoja löytöjä olit tehnyt! Monta juttua jäi miltä kaihertamaan, mutta ensi vuonna uusi reissu!

  Tuija - kiitos! Vihreä on nykyään minunkin suosikkiväri.

  Pioni - mehän nähdäänkin sitten ensi vuonna oikein isolla joukolla eikös ;)

  VastaaPoista
 8. Iik!
  (Minäkin kiljaisen)
  Sehän on täydellinen juuri tuohon, nostalgisen ompelukoneen ääreen ja vihreäruudullinen tyyny on piste iin päällä. Susta on nyt virallisesti tullut Täti Vihreä ;-)

  VastaaPoista
 9. Täti Vihreä on somistanut joo. Vähän tyynyjen siirtelyä ja uusi taulu seinälle ja eteinen on kuin uusi! Arvasin heti taulun nähdessäni, että tuohon se sopii.

  VastaaPoista
 10. Kivat löydöt! Mukava, että löysit markkinat, vuosia siellä käyneenä huomasin, että tänä vuonna sinne oli eksynyt ihmisiä tosi paljon ja vaikka ei mitään ostaisikaan siellä on mukava käydä:)

  VastaaPoista
 11. Voi ei miten ihana taulu! Minäkin olen himoinnut tuollaista jo pitkään mutten löydä mistään. Tuo sopii teille kuin nyrkki silmään, niin kauniit värit ja tuo paikka on täydellinen <3

  VastaaPoista
 12. Katariina - ehdottomasti ensi vuonna uudestaan, mahtava tapahtuma!

  Hortensia - niin mäkin luulin, ettei koskaan osu kohdalle, vaan kuinkas kävikään. Paikan tiesin tosiaan heti, kun taulun näin. Jännitti kysyä hintaa, mutta 30 euroa ei ollut paha.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.