lauantai 27. elokuuta 2011

MYÖHÄSTYNYT MUFFINSSI


Santra ojensi jo taannoin tämän herkullisen muffinssin ja haasteen. Kiitos ja anteeksi hitauteni. Eli:

1. Lempivärisi?
Nämä ovat vaikeita. Nautin elämän kirjosta värienkin suhteen ja eri sävyt ja yhdistelmät jaksavat yllättää kauneudellaan. Ehkä olen kuitenkin vaaleiden, kepeiden ja raikkaiden värien ystävä. Tällä hetkellä heleän vihreä on yksi ihanimmista.

2. Lempiruokasi?
Ihan yhtä vaikea! Metsäsienisalaatti, silakkapihvit, paistetut ahvenet, uunijuurekset, vaikka näin alkuun.

3. Mihin haluaisit matkustaa?
Uudelleen ja uudelleen Brittein saarille ja nimenomaan puutarhamatkoille. Jos oikein kauaksi pitäisi lähteä, lähtisin Uuteen-Seelantiin. Färsaaret olisi myös kiva kokea.

Koska olen näin jälkijunassa ja tämä haaste on kiertänyt jo taajaan, en pistä plakaattia eteenpäin.

3 kommenttia:

 1. Nam!!! Ei tätä voi lukea, kun on nälkä. Sienisalaatti.. uunijuurekset... silakkapihvit... ai nampskis! Niin ja M:n lasagne myös ;-)
  Färsaarilla olisi minustakin ihana käydä, samoin kuin skottisaarilla Shetlannissa ja Orkney-saarilla. Ja Skotlannissa on muuten kans upeita puutarhoja, lisäksi niissä paikoin hyvin meille käyviä kasveja!

  VastaaPoista
 2. Olen vaeltanut Färsaarilla, hauskat, vihreät lilliputtisaaret. Reitit on hyvin merkitty kivikasoilla, koska ennen kuljettiin enimmäkseen jalan, saarien tieverkosto on melko nuori. Suunnistamista vaikeuttivat pään korkeudella roikkuvat pilvet ja aina satoi. Tämä myös haittasi hieman maisemien ihailua. Kotimatkalla, laivan lähestyessä Norjan rannikkoa näin pitkästä aikaa sinistä taivasta ja se tuntui ihanalta. Suosittelen Islantia. Tosin en sen puutarhojen vuoksi : )

  VastaaPoista
 3. Saila - niin, taisin unohtaa sen lasagnen ;D ens kerralla kyllä laitetaan sulle jotain muuta, vaikka silakkapihvejä! Joo, Skotlantiin haluaisin ja noihin pikkusaariin myös. Mitenkähän kosteat, vehreät saaret vetääkin mua puoleensa...

  Cheri - vau, kiva kuulla, vaikka harmaata olikin ollut vihreydestä huolimatta! Islanti varmasti olisi myös mielenkiintoinen saari. Mutta joo, mitenkähän siellä on puutarhojen laita!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.