torstai 7. heinäkuuta 2011

TUOKSUTTELUA

Kolme kuutiota puuhaketta levittäytyi kasvimaalle alkuviikon pilvisenä päivänä. Ihana puhtoinen puuntuoksu leijuu käytävillä ja näkymä on niin siisti.
Kangasajuruoho on levittäytynyt tuoksuvaksi matoksi  ja jättipoimulehti saa tässäkin tapauksessa värin hehkumaan.
Pioni, jonka nimi on kadonnut muistista, kukkii vielä puolivarjossa. Tunnistaako joku?
Pikkujasmike kukkii ja tuoksuu ihanimmalle koko puutarhassa. Tuoksun väitettiin muistuttavan metsämansikkaa ja kyllä se sitä on.

7 kommenttia:

 1. Pihan tuoksut ovat ihania! Jopa käymäläkompostin tuoksahdus on minusta ookoo, kun mietin, miten se saa kaiken kukoistamaan :-D
  Puuhaketta, ai että! Nyt kun sain paremman sähköt, odotan, koska ystäväni ehtii tuoda hakettimen minulle (ikuisuus)lainaan. Hän ei sitä nimittäin tarvitse. Juuri polkujen katteeksi kasvimaalle, esimerkiksi. Loistavaa, kaunista, ihanan joustavaa jalan alla ja vieläpä tosiaan tuoksuvaa.

  VastaaPoista
 2. Kyllä pikkujasmike tuoksuu mansikalle minunkin mielestäni. SE on niin kaunis ja tuoksu leijailee mukavasti puutarhassa.

  VastaaPoista
 3. Voi, miten ihana pioni, en kyllä tiedä mikä.

  VastaaPoista
 4. Nuuh, tuoksu tuntuu miltei tänne asti :) Suloinen ajuruoho ja poimulehti -istutus, ruosteinen tuki vielä piste iin päälle! Olisiko pionisi white whings tai krinkled white?? Ihana se on joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 5. Saila - juu, ei se käymäläpomposti ihan paha ole, kaikessa maatuvassa on se oma maan tuoksu ja kaiken kasvun alkulähde. Hakettaja onkin oiva peli, haaveilen myöskin omasta. Tämä puuhake haettiin paikalliselta puufirmalta, jossa valtava mylly jauhaa ylijäämäpuutavaraa lämmityshakkeeksi omiin tarpeisiinsa.

  Tuija - ihana pensas tosiaan ja tuoksu jotain aivan omaa luokkaansa.

  Santra ja Hortensia - kiitos, luulen tosiaan että se on tuo Krinkled White. Tuo raudoitusverkko on pingotettu kaarikäytäväksi ja villiviinit kiipeävät vähitellen sitä pitkin.

  VastaaPoista
 6. Oih ja voih! Niin ihanaa. Miten siisti kasvimaakin, kyllä sun nyt kelpaa :)

  VastaaPoista
 7. Tiina - kiitosta vaan, kyllä kelpaa joo ;) kovasti tuli huhkittua, mutta nyt on siisti useammaksi vuodeksi.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.