perjantai 8. heinäkuuta 2011

PIISPAINKOKOUS

Ei täällä pelkästään hempeillä. Syyshohdekukka 'The Bishop' on aloittanut karkelonsa, vaikka syksyhän on vielä jossain kaukaisuudessa.
Jos kukka saa hyvälle tuulelle, onnistuu tämä hattupäisten piispojen joukko siinä erinomaisesti. Huomatkaa taustalla uutuuttaan hohtava jalkapallomaali, se oli kuulemma saatava kuvaan. Puusta nikkaroitu, kuinkas muuten. 

7 kommenttia:

 1. Täällä kukkii kanssa punainen syyshohdekukka, itsekin ihmettelin että taitaapi olla etuajassa! Hieno onjalkapallomaali! :)

  VastaaPoista
 2. No kyl o hiano maali! :-D TIETYSTI se oli saatava kuvaan. Ei se saa jäädä vähemmälle huomiolle kuin esim. kasvari, jos on sekin kerta ite tehty!
  Ihanat syyshohdekukkaset! Minä istutin 'Moerheim Beautyn' viime syksynä, vaan mitään ei noussut tänä keväänä maasta. Eikun uudelleen yrittämään, vähän eri paikassa seuraavalla kerralla! Voisikin kokeilla noita piispoja, aivan ihania ovat.

  VastaaPoista
 3. Ohhoh mitä säihkettä ja sähinää pihallasi onkaan. Syyshohdekukat ovat mielettömän valloittavia ja ritarinkannukset taas viilentäviä. Komeita kumpainenkin.

  VastaaPoista
 4. Syyshohdekukat ovat aivan ihania, minusta ne on todella sytyttävän värisiä varsinkin itse hattuosa.

  VastaaPoista
 5. Pojat on poikia :) Kyllähän toki jalismaali kruunaa pihan kuin pihan, hieno taidonnäyte. Sähäkkä syyshohdekukka, tykkään niin kovin noista kukista joilla on jämäkkä nuppi keskiosana, hih!

  VastaaPoista
 6. Jotenkin olen alkanut tykkäämään noista hohdekukistaki. Itselläni on yksi juuri tuollainen kukassa myöskin.

  VastaaPoista
 7. Kiva kun muutkin tykkäävät näistä! Nyt odotan innolla kiiltopäivänhattujen kukkia, nekin istutin viime kesänä tuohon samaan penkkiin.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.