tiistai 12. heinäkuuta 2011

ETOILE VIOLETTE

Nyt odotellaan sammakkoprinssin kanssa viinikärhö 'Etoile Violetten' kukkia. Olen edennyt kovin varovaisesti näiden kärhöjen kanssa ja hankkinut vain luotettaviksi lupailtuja lajikkeita. Viinikärhö ainakin piti lupauksensa.

6 kommenttia:

 1. Hihi, hyvän näköisesti kärhö kieputtaa lonkeroitaan sammakon naamalla :-D Kaipa minunkin pitäisi vielä joskus kokeilla, viinikärhönkin olen onnistunut hävittämään pihaltani. Joku täällä varmaan on, mikä ei niille sovi. En ole vielä keksinyt, mikä. Paitsi paahde tyvellä, sen tiedän, etteivät ne siitä pidä. Mutta ei niiden paikkojen nyt niin paahteisia pitänyt olla!

  VastaaPoista
 2. Olen ollut lomailemassa ja sitä kautta nettipimennossa... Mutta siis ONNEKSI OLKOON, olet nyt kasvihuoneen onnellinen omistaja!! =D
  Ihanan näköistä teillä kun katsoo tuota kuunliljakuvaa, missä taustalla siintävät valkoiset puutarhakalusteet!

  VastaaPoista
 3. Etoile onkin varmaan ihana, toivottavasti kukkisi pian, olisi niin kiva nähdä ne kukat!

  VastaaPoista
 4. Viinikärhöistä on tullut munkin suosikkeja, kukkivat ilman suurempia hoitotoimenpiteitä vuodesta toiseen. Onneksi "läheisestä" puutarhamyymälästä niitä löytyy melko kattava valikoima.

  Sammakkoprinssisi on aika ihastuttava!

  VastaaPoista
 5. Neljästä kärhöstä Etoile Violette aloitti meillä ensimmäisenä kukinnan ja kukkia on paljon! Mieli tekisi laajentaa kärhövalikoimaa, jotain valkoista, jotain sinistä, jotain vaaleanpunaista...

  Niin paljon kauniita kuvia puutarhastasi viime viikkoina.

  Mitä kaikkea kasvimaallasi muuten kasvaa?

  VastaaPoista
 6. Saila - eikös vaan olekin ;)
  liittyyköhän noihin kärhöihin jotain salatiedettä, joka aukee vain harvoille ja valituille?!

  Sara - kiitos ja niiaus, kyllä kasvihuone on ollut vaivan väärtti!

  Hortensia - laitan heti kuvia, kun kukinta alkaa!

  Pioni - Sailan putiikista löytyi noita ihastuttavia kasvitukia. Kiva kuulla, että viinikärhöissä on vielä valinnanvaraakin, täytyy tutkailla, mistä löytäisin minäkin lisää!

  Lumipyry - kiitos, ihana tieto myös sinulta!

  Kasvimaani ei ole kyllä mitenkään huikea, perunaa, retiisiä ja hernettä tänä vuonna. Lisäksi löytyy vähän mansikkaa, pensasmustikoita, ruohosipulia ja valtava lipstikka :)

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.