tiistai 19. huhtikuuta 2011

KOLMEN KIMARA

Sain Saaripalstan Sailalta tunnustuksen, johon liittyi haaste etsiä 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästä ja kertoa vähän niistä. Hih, aloitetaapas siis.
 Kuten melkein jokainen intohimoinen kotipuutarhuri, minäkin olen haaveillut omasta kasvihuoneesta. Haave on vielä paketissa, mutta monttu on lähes valmis. Olen melko malttamaton ihminen ja haluan tarttua työhön heti. Ei ollut viikonloppuna maa edes täysin pehmeää, kun alotin kaivuut. Lapiomisen sijaan täytyi välillä lohkoa. Työmaa hiljenee pääsiäisen pyhiksi, mutta luultavimmin tärähtää heti ensi viikolla uudelleen käyntiin.
Autoilen työssäni paljon, mutten ole taksikuski! Liikenteessä tulee vastaan jos ei nyt joka päivä, niin ainakin joka toinen melkoisia törppöjä. Nyt kun kaikilla on kesärenkaat, aurinkolasit ja nopeudet taas kesälukemissa,  
saa olla todistamassa kamalia tilanteita. Hiillyn toki itsekin junnaajiin, mutta kaaharit ja perässä roikkujat saavat sapen kiehumaan. Liikenne jos mikä on joukkuelaji.
Olga on sellainen tyttö, josta kaikki meidän perheessä tykkää. Perheen toinen tyttö olen siis minä ja en ollenkaan yhtä suosittu!
Ja koska tunnustus tulee laittaa eteenpäin kolmelle, saavat sen seuraavat seuraamani blogit:

Pikkuinen puutarhani 
Valkea kuisti 
Dahlia

11 kommenttia:

 1. Ooh, sinulla on jo homma käynnissä. Minun kasvihuoneeni paikalla on vielä lunta, kun siihen on ajettu sitä auralla. kasvihuonepaketin pitäisi tulla ensiviikolla. Aion lainata naapurista traktoria.(En siis itse aio urakoida sillä) Pohjustuksen tekoon tarvitaan meillä myös hiekkaa ja tasoittamista. paikka ei ole tuolla lailla hienolla nurmikolla vaan myös ympäristöä menee uusiksi jonkin verran. Yritän palata siihen blogissani pian.

  VastaaPoista
 2. Kiitos tunnustuksesta! Ihan kiva haaste. Mulla on kans ongelmia kaahareiden kanssa. Olen niitä ihmisiä, jotka sätkyy autossa (mies parka joka meillä useimmiten ajaa, olen nimittäin aktiivinen apukusiki siinä oikealla paikalla, sanan varsinaisessa merkityksessä;)Teillä on oikein viehättävä tyttöenergia edustettuna perheessä. Meidänkin suuressa perheessä tyttöjä on tasan kaksi. :D

  VastaaPoista
 3. Sullaha on kasvihuoneen pohja jo hyvällä alulla. Mulla on vähän samaa vikaa, että heti kun lumet sulaa ja lapio maahan painuu niin jotain pitää päästä tekemään. ;)Iloista kevättä sinulle.

  VastaaPoista
 4. Hei Maria...en sano enää pitkästä aikaa, sillä viestittelin sinulle jokunen aika sitten, kun teit kasvilavaa...Voi tätä meikäläisen eloa, kun ei ehdi edes blogeja tutkaileen, missä vika...No, nyt kun olen vähän töistä vapaampi, niin ehdin ja saan niiiin energiaa sinun jutuistasi, kun sinulla on toooodella paljon energiaa ja vauhti päällä, aivan mahtavaa, sinä kevätihminen;). Olen minäkin saanut sentään ihanan keväthommani tehtyä; kukkapenkit putsattua, se on niiiin mahtavaa, miltä ne nyt näyttävät! Meillä piti alkaa/jatkua remppa...mutta meillä onkin nyt ISO projekti; otimme hoitaaksemme syksyllä edesmenneen anopini irtaimiston...emme voineet antaa jonkun vieraan ihmisen tulla ja heittää kaikkea jätesäkkiin (niinkuin muut lapset halusivat), ei olisi ollut minusta oikein anoppia ajatellen...mahtava käsintehty maalaisrokokoo-kalusto, kuulemma kaatopaikkatavaraa, sille löydettävä ostaja...meillä pari viikkoa aikaa tyhjentää, huh.AURINKOISTA PÄÄSIÄISTÄ SINULLE, IHANIA ILMOJA LUPAILTU...mitä kaikkea ehditkään...terkuin miitu:)

  VastaaPoista
 5. Onnittelut tunnustuksesta ja ilosta pääsiäistä:)

  VastaaPoista
 6. Olet sinä kyllä reipas tyttö, tuollaiset kaivaukset olet saanut aikaisiksi, upeaa. Mulla olisi varmaan usko loppunut kesken.

  Tuleeko sinulle siihen valmis kasvihuone, tarkoitan siis paketti vai rakenteletko itse omanlaisesi?

  Mukavaa ja aurinkoista pääsiäisen aikaa, kaikille teidän perheen tytöille....

  VastaaPoista
 7. Ihanat kuvat ja tunnustukset, suosikkini on tietysti Olga ;-) Pahanteossa mutta ah niin soman näköisenä!
  Todella hyvin sanoit liikenteestä: joukkuelaji! Ihan eteen kiilaajat auton etukulmaa hipoen ja lähes takaluukkuun kipuajat saavat minultakin aikaan rumia sanoja ja joskus jopa sormen esittelyä (joka ei ole peukalo ;-))
  Jee, kasvihuone kohoaa kohta!

  VastaaPoista
 8. Sanni - homma alkoikin yllävän helposti. Maata ei tarvinnut kaivaa aivan puoltakaan metriä, kun tuli jo savi vastaan. Seuraavaksi suodatinkangas, salaojat, täyttö ja anturan valu. Jatkoa seuraa!

  Dahia - kiva, kun tartuit haasteeseen, sinulla olikin hauskat vastaukset!

  Puutarhuri - kiva kun muutkin ovat yhtä malttamattomia!

  Miitu - kiitos vain, vauhtia riittää! Nyt vain olen pääsiäisen motissa enkä pääse pihahommiin!

  Tuija - mies vähän auttoi ;)
  Sellaine 10 neliön alumiinirunkoinen lasihuone odottaa varastossa. Muurataan vanhoista tiilistä kivijalka. Haaveilin alunperin itsetehdystä, mutta päädyin alumiiniseen. On ainakin huoltovapaampi kuin puinen, toivottavasti.

  Saila - Olga kynii kanat alta aikayksikön! Sormimerkit ovat kyllä aivan paikallaan silloin tällöin, räikkä myös!

  Lovviisa - kiitos samoin!

  VastaaPoista
 9. Kiitos tunnustuksesta!olen pitänyt pientä pääsiäistaukoa ja lennellyt luudallani pitkin ja poikin;)onkin oikein mukavaa esitellä 3 asiaa. ilolla eittelenkin meidän uuden perheen jäsenen!Iloa puutarha töihin odotankin sinun kasvihuone kuvia!

  VastaaPoista
 10. Kiitos kiitos tunnustuksesta, ihanaa :) Kivat nuo tunnustuksesi! Onko Olga kyninyt kanan? Tosi kaunis tuo lattiakin väriltään, sopii kisun väreihin hienosti. Olet taas ollut hurjan ahkera ja kaivanut kunnon kuopan. Minullakin on alumiinihuone tulossa, mielestäni oikein kiva perushuone. Sisustuksessa sitten revitellään vähän enemmän, eikös?

  VastaaPoista
 11. Heippa Nanna ja Hortensia ja kiva kun tartuitte haasteeseen! Olga on tosiaan kyninyt kanan tuossa kuvassa :D
  Minustakin alumiinen peruskasvihuone on oikein kiva ja uskon, että siitä saa persoonallisen pienellä revittelyllä!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.