lauantai 26. helmikuuta 2011

TUNNUSTUS SAAPUI TÄNNEKIN


Dahlia ojensi alla näkyvän tunnustuksen minulle ja tottakai otin sen iloisena vastaan ja tartuin haasteeseen. Kiitos Dahlia. Tässä plakaatti ja siihen liittyvät kysymykset:
1. Milloin aloitit blogisi?
Taisi olla aika tarkkaan kaksi vuotta sitten.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Aihepiiri myötäilee melko tarkasti blogini otsikkoa. Pääpaino taitaa tosin tätä nykyä olla enemmän tuolla puutarhan puolella. Odotankin innolla tulevaa puutarhakautta ja uskon bloginikin piristyvän kevään tulon myötä. 

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Tähän voisi vastata kaikki ja ei mikään. Itse seuraan mielelläni blogeja, jotka liikkuvat suurin piirtein samoilla linjoilla kuin omanikin. Silti jokainen on omanlaisensa ja kuvastaa pitäjänsä tyyliä ja persoonaa. 

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Luullakseni kaipaus olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa, jotka jakavat samansuuntaisia mielenkiinnon kohteita. 

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Tällä hetkellä en mitään. Välillä päivitykset ovat harvassa, toisinaan niitä tulee lähes päivittäin; fiiliksellä mennään. Aihepiiri tulee pysymään turvallisesti akselilla koti-puutarha, vaikka se edustaakin vain pientä siivua elävästä elämästäni. Muu jää jatkossakin blogin ulkopuolelle. 

Tunnustuksen jaan eteenpäin tärkeille blogiystävilleni Tiinalle ja Hortensialle. Olkaa hyvät!

6 kommenttia:

 1. Älä tosiaan muuta mitään :)
  Tuo lupiinipelto on hieno. Minäkin pidän niistä vaikka jotkut kovasti vihaavat. Ja kaitpa ne ovat vallanneet kasvutilansa alkuperäiskasveiltä joissakin kohdissa. Haluaisin valkoisia johonkin omaan pihaani. Pitänänee kasvattaa siemenestä, koska siirtäminen ei ainakaan ensimmäisellä kerralla onnistunut.

  VastaaPoista
 2. Näpsäkästi mennään ja mukavaa viikonloppuja;)

  VastaaPoista
 3. Mäkin odotan kovasti tulevaa puutarhakautta. Sun blogista löydän jatkuvasti uusia innostuksen lähteitä. Kauniit kuvatkin saavat janoamaan luonnonkaunetta ja puutarhassa touhuamista! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos ja haleja! Kuten sanottu, tämä on niin lempiblogini <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille ihanista sanoista <3

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.