tiistai 28. joulukuuta 2010

KANAVERKOSTA

Kun on riittävästi vapaa-aikaa, herää halu värkätä kaikenlaista. Eilen löysin varastosta rullan kanaverkkoa ja muistin nähneeni täällä yllä näkyvän kaltaisen taimisuojuksen. Näitä voisi tehdä lisää eri kokoisina. Syy miksi kollasin varastoa, oli neljä pientä ikkunaa, jotka ostin vuosia sitten kirpparilta. Luulin silloin aloittavani vanhojen ikkunoiden keräilyn tulevaa kasvihuonetta varten, mutta ne suunnitelmat nyt muuttuivat. Siispä ikkunoista rakennetaan kasvilava :)

7 kommenttia:

 1. Hmm... vaikuttaa varsin hauskalta ja käyttökelpoiselta idealta.

  VastaaPoista
 2. Voi, siitä kasvilavasta tulee varmaan hieno! Siis jos on yhtään sama tekijä liikkeellä kuin tiedän pihatuoleissa, ja kohopenkeissä, ja etupihan pylväissä, ja...
  Hieno on tuo kanaverkkosuojuskin! Hauska ja kaunis.

  VastaaPoista
 3. Kasvilavaa minäkin olen joskus ajatellut, mutta sille asteelle se onkin sitten jäänyt...
  Mutta siinä saisi kyllä hyvin kasvatettua salaatit ym. pientä, tuota varsinaista kasvimaata kun meillä ei ole, eikä varmaankaan edes tule:)

  VastaaPoista
 4. Minustakin tuo taimisuojus on vekkuli idea. Tein äsken jo toisen, hieman pienemmän.

  Kasvilava on jo hahmoteltu ja ikkunoiden putsauksen aloitin eilen. Yksi lasi on rikki ja aion elämäni ensimmäistä kertaa vaihtaa lasin. Mies lupasi lähteä puutavarakaupoille sitten, kun ikkunat ovat valmiina :)

  VastaaPoista
 5. Hei, jätin jo aiemmin tänään viestin, mutta on näköjään kadonnut jonnekin...ihailin "verkkokupuasi" ja totesin, että super ihanan olit taas värkännyt, tahtoo samanlaisen...kuin myös Plantagenin tähden olisin halunnut, mutta loppu-slut, kun meikäläinen ehti putiikkiin:( t. pettynyt miitu;(

  VastaaPoista
 6. Hei toihan on tosi hyvännäköinen. Noita voisin kesällä väkrätä ihan vaan koristeeksi ulos jos ei niin tarvetta ole ja vaikka mitä...rupes ideat tulviin,kiitos:)

  VastaaPoista
 7. Kiva kuulla! Väkräsin illalla toisenkin ja tosiaan näitä voi laitella nimenomaan koristeeksi sisään ja ulos. Itse tykkään kanaverkosta tosi paljon. Pitäisi keksiä jotain muutakin tekemistä siitä.

  Voi harmi Miitu! Itse ostin kaksi tähteä, punaisinakin niitä oli, mutta ruskeat menee koristeena läpi vuoden.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.