maanantai 27. joulukuuta 2010

LUMIHATTUJA

Puutarhaan talveksi jätetyt kalusteet, hinkit, soikot ja muut tärkeät tavarat tekevät talvisesta pihamaisemasta mielenkiintoisen. Lumihatut asetelmien päällä näyttävät hauskoilta ja satumaisilta. Nyt on lunta tullut jo niin paljon rannikollekin, että puutarhaan voi kaivaa kunnon polkuja ja kinota lunta kasoiksi, joihin on hyvä tehdä lumimajoja ja hyppyreitä minisuksille. Talven riemuja.

6 kommenttia:

 1. Kohtuullisesti teillä päin on lunta kumminkin, kauniisti! Pääkaupunkiseudulla on nyt niin paljon lunta, että noista kalusteista ei näkyisi kuin epämääräinen möykky. Site lienee melkein metri. Ihan ihmeelliset kinokset! Ihanasti on lumi tehnyt hatut maitohinkoillekin.

  VastaaPoista
 2. Juu, ei täällä lunta ole niinkuin etelässä. Nyt on sopivasti, mutta vastahan tämä talvi on alkanut ja vielä ehtii tupruttaa miten paljon tahansa.

  VastaaPoista
 3. Hei Maria piiiitkästä aikaa!Voi tätä ikuista kiirettä, on ollut aivan hurjaa koko joulukuu;työ on vienyt paljon aikaa ja mieheni oli sairaslomalla jouluun asti, niin minä ajelin autolla sinne tänne viemään ja hakemaan ja asioille...ainakin tuntui siltä, etten muuta tehnytkään.Nyt vihdoin ehdin kurkkaan blogeihin, oli niin kiva lukea näitä juttuja, kaikkea, mitä olit touhunnut joulunaikaan sisällä ja ulkona.Kaikenlaista ehtinyt:)Eikö nuo kalusteet ja hinkit kärsi lumesta? Kivoilta näyttävät lumisina.Toivottelen nyt sinulle vihdoinkin ihania joulutunnelmia, vielä edes hetken aikaa:)terkuin miitu

  VastaaPoista
 4. Heippa Miitu ja oikein hyvää alkavaa uutta vuotta sinulle! Joulu on mennyt taas kerran vauhdilla, onneksi vielä voi nauttia vapaapäivistä.

  Täällä on otettu joulu vastaan rauhallisin tunnelmin, jotain pientä on tietysti tullut puuhasteltua. Nyt kuitenkin tuntuu helpottavalta, että joulu on tältä vuodelta juhlittu. Uusia suunnitelmia tulee heti, kun saa levätä, kerron sitten jos tulee valmista ;)

  Tosiaan, tykkään jättää noita tavaroita talveksi ulos. Mies ei sitä aina meinaa ymmärtää ja suree kalusteiden kohtaloa. Nuo kalusteet ovat tosin olleet tuossa puiden alla jo useamman vuoden, eivätkä ole miksikään menneet. Keväällä vain kuuraan ne harjalla ja meidolla pesuainevedellä hohtaviksi ja taas kelpaavat. Hinkit ja soikot eivät mene miksikään ja jos jotain jälkiä jää, ovat se vain kaunista patinaa :)

  Tuota tavaraa alkaa olla jo niin paljonkin ulkosalla, ettei niille kaikille löydy talveksi säilytyspaikkaa.

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköistä ja ilmeisen vähän lunta vielä.Meillä nuo olis kaikki jo totaalisen piilossa lumen alla, täällä ei ole mitään näkyvillä kuin lunta lunta lunta...

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.