perjantai 26. marraskuuta 2010

JOULUKUKKASESONKI ALKOI

Tänään oli aika antaa myöden houkutukselle ostaa ensimmäiset joulukukat. Plantagenista löytyi näitä ihania pikku hyasintteja. Lisäksi mukaan tarttui yksi tasetti sekä alennuksessa olevat muorinkukka ja oliivipuu. Ai että tulin iloiseksi. Ilta onkin kulunut asetelmia sommitellessa. Uudet joulukukat on tietenkin  hankittava, eiväthän nämä aattoon asti säily, mutta nyt otetaankin ilot irti koko rahan edestä ja juhlitaan koko joulukuu!

5 kommenttia:

 1. Juuri näin! =) Meilläkin jo nuuhkitaan ensimmäisiä hyasinttejä, ja hyvältähän se tuoksuu...

  VastaaPoista
 2. Nyt on niin ihanaa kun vihreää on sisällä, ulkona paukkuessa täysi talvi ja kaikki "unessa". En tiedä onko se puutarhaihmisille muita tärkeämpää että saa nähdä jotakin kasvamassa, luulisin että kaikki saavat vihreydestä, kasvusta ja kukista voimaa.

  VastaaPoista
 3. Oikea asenne! :) hyasintin tuoksua kaipailen jo itsekin.

  VastaaPoista
 4. Mulla joulukukkabuumi karkasi jo käsistä, eilen ekat hyasintit ja olemassa oli jo se amaryllis joka kohta kukkii. Lisäksi posti toi kielon juurakoita ja tänään sorruin vielä aivan ihanaan jouluruusuun...

  VastaaPoista
 5. Luulen, etten tänä jouluna kaipaa tonttuja ja punaista... valkoinen ja vihreä tuntuvat virittävän nyt mielen kiireettömään ja lempeään joulunajan tunnelmaan ja mikäs sen parempaa kuin tuoda se vihreys kasveilla.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.