torstai 30. syyskuuta 2010

SUPER SPEED

Ihailin juuri muutama päivä sitten jossain blogissa vanhaa kirjoituskonetta ja seuraavana päivänä kirpparilla tuli vastaan samanlainen. L.C. Smith Super Speed, hinta 20 euroa! Löytöjen löytö pitkään aikaan ja aivan pilkkahintaan. Miten kauniita vanhat koneet ja laitteet ovatkaan. Tyylikkään hienostuneita kauniilla yksityiskohdilla. Tuo Super Speed herättää hilpeyttä, mutta pitää sisällään viisauden. On sitä ennenkin ehditty, vaikkei entisajan ja tämän päivän temposta voida samana päivänä puhuakaan.

11 kommenttia:

 1. Tuo oli kyllä varsinainen LÖYTÖ! Meilläkin on kaksi vanhaa, toinen vintillä ja toinen sisätiloissa. Ihania molemmat.

  VastaaPoista
 2. Moi! Britanniassa autojen yleistyessä laki vaati, että kun auto oli tiellä jonkun piti kävellä edessä ja heiluttaa punaista lippua. Hitaasti hyvää tulee!

  VastaaPoista
 3. Oi kun ihana kuva! Jotenkin...herkullinen tuossa valossa, blogisi valkoista taustaa vasten. Miksei meillä ole noin hienoa pölyttymässä ;) isoäidillä on myös Sähkökirjoituskone! :D se vasta rumilus onkin

  VastaaPoista
 4. Kaunis kone tosiaan! Muistan kun lapsena kirjoittelin isoisoisäni vanhalla koneella niitä näitä, ja se oli todella hauskaa (se kone ei kyllä ollut ihan yhtä hieno ja vanha). Toimiiko tuo vielä?

  VastaaPoista
 5. Onpa kaunis! Kyllä sitä ennenkin ehdittiin ja kaipa myös kirjoitettiin vähämmän kirjoitusvirheitä...! Eikä pahemmin lisätty valmiin tekstin väliin lauseita... ;)

  VastaaPoista
 6. Oi hieno! Minulla on vanha laskukone, Monarch, jossa on paperirulla joka käsin vivusta kampeamalla saadaan laskutoimituksen tulos. Mitäköhän olisivat sanoneet ylioppilaskirjoituksissa jos olisin sen kanssa mennyt? :-D
  Tuo on uskomaton hinta, vaude! Onnea!

  VastaaPoista
 7. Minäkin ostaisin jos tulisi vastaan...Ihana löytö!!

  VastaaPoista
 8. Löytö!
  Tuolla on varmasti kiva kirjoitella puutarha-aiheisia juttuja:)
  Hitaasti ja mietiskellen.

  VastaaPoista
 9. Sä oot kyllä super hyvä löytämään kaikkea kaunista. Kirjoituskone on aivan ihana! =)

  VastaaPoista
 10. Iltaa naiset ja kiitos kommenteista! Kone toimii ja pojat innostuivatkin kirjoittelemaan sillä jotian höpöjuttuja!

  VastaaPoista
 11. Upea. Ja kirjoittelu käy myös sormijumpasta, eikö? Vai onko sittenkin kevyt? Nyt saat ehtaa typewriter -fonttia vaikka joulukortteihin :)

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.