tiistai 21. syyskuuta 2010

JOOGAAKO MEILLÄ JOKU?

Yläkerrassamme on ollut käyttämätön noin 25 neliön eristämätön huone, jonne on kuuden asumisvuoden aikana kertynyt melkoinen rojumäärä. Tilaa ei ole ollut missään vaiheessa tarkoituskaan tehdä asuttavaksi, mutta jotain käyttöä olemme sille välillä miettineet. Kesällä päätimme tehdä huoneeseen edes puulattian, jotta ainakin varastoiminen helpottuu. Mies ryhtyi tuumasta toimeen ja kas, tilahan muuttui totaalisesti. Nälkä kasvoi syödessä ja seuraavaksi siirryttiin paneloimaan seiniä. Visiot alkoivat muodostua; kesähuone pojille, paikka pingispöydälle, joogahuone (joogaako meillä joku?), riipumatto ikkunan eteen...
Koska huoneesta näytti muodostuvan tosi kiva, tehtiin rojuille oma varasto kattoviisteen alle. Katto paneloidaan harjaan asti jolloin kattotuolit jäävät näkyviin ja tilantuntu säilyy. Puunväri on kaunis, mutta levitän jossain vaiheessa jotain vaaleaa kuultosävyä pintaan. Talvella täällä ei tietenkään tarkene joogata ;) eikä oikein pelata sitä pingistäkään, mutta kevään koittaessa otetaan huone käyttöön.

7 kommenttia:

 1. Oi kun kiva! Hetkinen, onko tuo kuva sieltä sisäpuolelta? Niinkun että joku voi lukita itsensä sisään haan avulla joogaamaan rauhassa?

  VastaaPoista
 2. Tuosta pikkuovesta pääsee siis siihen rojuvarastoon ja kuva on siitä varsinaisesta huoneesta :)
  Joskus kyllä voisin lukkiutua tuhon komeroon mietiskelemään!

  VastaaPoista
 3. Näyttää varsin mukavalta rentoutumispaikalta, vaikkei joogaiskaan;)

  VastaaPoista
 4. Kivalta kuulostaa ja näyttää! Tuolla vois vaikka joogata, se on upea harrastus. Olen joogannut viiden vuoden ajan, mutta nyt laji on vaihtunut pilatekseen. Joogaliikkeitä tulee jonkin verran tehtyä kotona. Kaikenlaista kivaa tuossa huoneessa varmaan voi tehdä. :)

  VastaaPoista
 5. Aika mahtava paikka vaikka mille askareelle! Ihanan korkea katto!! Wautsi!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Pioni, Sanna ja Mirva! Itsekin harrastin muutaman vuoden pilatesta.

  Tänään siivosimme sahanpurut pois ja viritimme riippumaton kattopalkkeihin. Lämpöisinä päivinä huoneessa tarkenee, mutta illan tullen lämpö laskee niin, ettei jumppa ullakolla onnistu!

  VastaaPoista
 7. Varmasti keksit tilalle käyttöä. Siellähän on hyvä pitää vaikka lasten vähän vauhdikkaimpia synttäreitä tms.

  Olisipa meilläkin vintissä lattia, niin patistaisin pojat sinne sählymailoineen (jotka eivät pysy rauhassa kuistilla odottamassa että niitä käytettäisiin urheilutalolla).

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.