tiistai 3. elokuuta 2010

Mitä, missä, täh? Ai äitskä kuvaa taas.

4 kommenttia:

 1. Mikä ilme! Kissanpennun suuret, maailmasta tietämättömät pyöreät silmät. (Kyllä Samurai näyttää entistä viisaammalta tuossa vierellä:-D). Olgalla on lähes musta lakupalanenä, ihan kuin Mustilla. Ja mitkä viikset, jo nyt!

  VastaaPoista
 2. Ihana Olga! Tsemppiä uuden karvapienen kanssa!

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva!

  Onko muuten sun mies nikkaroinut sitä sinistä tuolia???

  Tykkään kovasti siitä rautaisesta portista, olen itsekin miettinyt samanlaista porttia. Oliko vaikeeta pyöristää sitä? Ja kuinka olette saaneet sitä pysymään paikoilleen?
  kysymyksiä kysymyksiä.....:)
  T. Nina

  VastaaPoista
 4. Olgan ylpeä mamma yhtyy ylistyksiinne, söpö mikä söpö!

  Ja Ninalle vähän infoa: mies on nikkaroinut tuolin ja rahin omalla mallilla. Tuoli on oikein extralöhömalli; sinne ihan uppoaa ja jalat saa rentouttavasti kohti taivasta!

  Ja tuosta raudoitusverkkohäkkyrästä... ajatuksenani oli hieman semmoinen kevennetty pergola. Ensin ajattelin puusta valmistettua, mutta se tuntui tuohon jotenkin liian vankkarakenteiselta. Siispä kiinnitimme kokonaisen raudoitusverkon ensin toiselta sivulta pitkillä u-mallisiksi taivutetuilla harjateräspuikoilla maahan noin 20 cm välein. Vaikein ja vaarallisin osuus oli taivuttaa verkko kaarelle toisen puolen kiinnittämistä varten. Teimme homman kahdestaan ja välillä pelotti, jos ote lipeää ja verkko pamahtaa päin kasvoja. Suosittelen, että hommassa on mukana vielä kolmaskin aikuinen.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.