keskiviikko 4. elokuuta 2010

PIENI ILONAIHE

Keväällä hehkutin, mitä kaikkia mahdollisia perennoja olin kylvänyt ja lupasin iloita jokaisesta onnistuvasta yksilöstä. No, lajien runsaudesta en voi puhua, mutta ainakin koreakärsämöt onnistuivat. Tykkään tästä kukinnosta eikä valkoisia kukkijoita ole koskaan liikaa tasapainottamassa puutarhan muuta väriskaalaa.

4 kommenttia:

 1. Koreakärsämö on ihana. Minulla on sitä Kuupuutarhassani ja se kukkii siellä tosi pitkään. Ja leviää siemenistä vähän joka paikkaan... onneksi on kyllä helppo kitkeä poiskin : )

  VastaaPoista
 2. Hei Maria,
  ihania valkoisia kukkia.Noita voisin minäkin hommata.Nyt loppukesästä kukkii pihallamme moni keltainen kukka,joista pörriäiset ja kauniit perhoset näyttävät kovasti tykkäävän.Laitoin sinulle just spostia.Aurinkoisin viikonlopputerkuin miitu:)

  VastaaPoista
 3. Kaunis tuo koreakärsämö.
  Johan tuollaista mielellään ihastelee :)

  VastaaPoista
 4. Olen miettinyt tuon hankkimista pihalleni, mutta toisaalta kun minulla kasvaa luonnostaan ojakärsämöä joka on aika lailla tuon näköinen, enkä sitä tietenkään kitke vaan annan kasvaa, niin ehkäpä en tuota hienompaa edes tarvitse? Nämä on näitä ikuisuuskysymyksiä; hankkisiko vai eikö, tarvitsenko... (Tunnustan että tänään tein tilaukset Villiniittyyn ja Exotic gardeniin, ihan pienet ja vaatimattomat sipulitilaukset kylläkin, usko pois!)

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.