maanantai 2. elokuuta 2010

Mä olen Olga. Mä saan nukkua iskän ja äiskän keskellä, koska oon niin pieni. Osaan kiivetä muuria pitkin kattoon asti, perkaan iskän kanssa mustikoita ja piiloudun pyykkikasaan. Mulla on vähä niinku isobroidi, Samurai. Se näyttää Jabba-liskolta, muttei oo yhtä pelottava. Tänään mä uskalsin jo läppästä sitä tassulla nenään. Mut nyt mun pitää mennä, nähdään taas!

7 kommenttia:

 1. No voihan mahrooton. Olga! Olga siitä sitten tuli! Ja ihan Olgalta näyttää. Iiihanaaaaaa....!!!!
  Voin tosiaan arvata että ilman Olgaa ei tule uni kainaloon. Eikä mustikanperkuusta mitään. Eikä mistään muustakaan. Nyt teidän huushollissa on uus pomo, ja sen nimi on Olga :-D

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana! Tuun kyllä heti kattoon! t Bolskaja

  VastaaPoista
 3. Hellan duudelis sentään mikä misu=) Tuollaisena minäkin köllöttäisin pehmoisten pyykkien seassa - mau

  VastaaPoista
 4. Huomenta Saila! Meillä ollaan aivan onnesta ymmyrkäisinä, arvaa malttaako aamulla lähteä töihin? Onneksi miehet vielä lomailevat ja pitävät pikkuisesta huolta. Mustakin Olga näyttää ihan Olgalta. Nimi oli mun ehdotus, joka ensin tyrmättiin täysin, mutta hyväksyttiin vähin äänin, kun kisu kotiutui.

  Samurai on oikea herrasmies ja tekee varovaista tuttavuutta pikkutypyyn. Olga suhtautuu vielä hienoisella varauksella, mutta selvällä uteliaisuudella jättiläismäistä poikakisua kohtaan.

  Hei syster-Bolskaja! Kattoon vaan ja heti, tää on aivan yli-ihana!!!

  VastaaPoista
 5. Hei Jori! Hellan duudelis tosiaan, tämmöiset pienet tuntuvat aina löytävän ne ihanimmat unipaikat joko pyykkikasoista tai vaatekomeroista.

  VastaaPoista
 6. Voi jestas, kun suloinen kisu-misu!! Huomenna tullaan kattomaan Olgaa ja teitä muita ihania!

  -Hanna ja pojat

  VastaaPoista
 7. Heissan vaan siskokulta! Täällä teitä odottaa tämmöinen höyhenenkevyt pieni villipeto! Huomiseen!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.