sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

MESSUILLA


Oma Piha-lehti on huomioinut meitä puutarhabloggaajia ja jakanut kutsuja kevään puutarhamessuille. Hieno ele ja minäkin pääsin kutsuttujen listalle! Tapasin blogiystäväni Saaripalstan Sailan Vaasan suurmessuilla Oma Piha-lehden osastolla. Sailan tapaaminen oli huippuhauskaa ja sain mukaani vielä kassillisen ihania puutarhajulkaisuja; Sailan vasta ilmestyneen, Oman pihan suunnittelu-kirjan, Oman pihan ötökät-kirjan, pihakalenterin vuodelle 2010-2011 ja uusimman Oma Piha-lehden. Vasta kotona tajusin, että minun olisi ehdottomasti pitänyt pyytää Sailalta nimmari kirjaan, höh.

3 kommenttia:

 1. Arvaa mitä, höh. Tajusin itsekin jälkeenpäin ihan saman! Vaikka en kylläkään ajattele olevani ihmeemmin julkkis että minun kirjan arvoa jotenkin nostaisi yksi nimmarini, mutta kun sinä olet YSTÄVÄNI! Noh höh, ensi kerralla. Tapaamme jälleen, olen jo suunnittelemassa kesäkuulle reissua: Kristiinankaupungin Avoimet ovet -tapahtuma, Pietarsaari (josta isoisoäitini oli kotoisin), ja muuta mukavaa... joten ehkä näemme pikemmin kuin arvaammekaan...
  Joka tapauksessa oli IHANA nähdä, olin itse vähintään yhtä täpinöissä kuin sinä!!!

  VastaaPoista
 2. No mutta nämähän on hienoja uutisia! Näemme siis pian uudelleen, ehdottomasti!

  Tässä rannikolla onkin mukavia pikkukaupunkeja, joissa itsekin tulee käytyä ihan liian harvoin, mutta Kristiinankaupunki on jo allakassani. Otan kirjasi matkaan ja pyydän nimmarin ;) tai jos huristelet läpi Laihian, poikkeat tietenkin teekupposelle ja moikkaamaan Samuraita!

  Ja hei, tiedoksi vain, kuvasi komeili eilisen Pohjalaisen etusivulla suurena kuin mikä; julkkisainesta, ainakin viherturaajien keskuudessa!

  VastaaPoista
 3. Nå joo, meidän Mari kävi Pohjalaisen messuosastolta hakemassa sunnuntain lehden ja läväytti sen eteeni niin että meinasin pyörtyä. Valtava kuva, aapuuaaa!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.