tiistai 20. huhtikuuta 2010

PUMMI MIKÄ PUMMI


Alan ehkä kohta olla naapurustossa hyvinkin tunnettu pummi. Muiden roskat herättävät kiinnostukseni ja lenkilläkin on aina pakko kurkata metallinkeräyslavalle. Kuvassa näkyvä kaapelikela on saatu naapurin mieheltä. Aion maalata sen ja ottaa käyttöön pienenä puutarhapöytänä. Muuten, erään läheisen firman jätelavan vieressä nököttää vanha kylpyamme... siitä saisi hienon sadevesialtaan puutarhaan!

8 kommenttia:

 1. Hei! Kylpyamme! Emalinen?rautainen?posliininen? Taidankin tulla rekalla sinne messuille ;-)
  Jos sieltä tuollaisia aarteita löytyy!

  VastaaPoista
 2. Joo, semmoinen emalinen amme siellä nököttää! Olen nyt pari päivää pyöritellyt ajatusta mielessäni; kehtaisinkohan huomenna mennä pummimaan ammetta firman ukoilta...

  VastaaPoista
 3. Kannatetaan! Hae ihmeessä amme talteen :) ei siinä mitään kehtaamista ole, jos joku jotain kysyy niin sano että dyykkaaminen on uusi trendi josta kannattaa olla ylpeä! (kuten kannattaakin olla, ainakin mun mielestä)

  VastaaPoista
 4. Tuollaisesta puisesta johtokelasta on äitini tehnyt olohuoneeseensa jalkajakkaran. Kela runkona, toppaukset ja kangas päälle. On hyvän näköinen ja käytännöllinen. Kestää ryhdikkäänä, vaikka istutaan päällä saati sitten kevyessä jakkaratyössään. Käytännöllisiä keloja.

  VastaaPoista
 5. Kierrätystä parhaimmillaan...ja ilman muuta menet hakemaan sen ammeen sieltä :)

  VastaaPoista
 6. Tiedoksi vain, kylpyamme kotiutui tänään pihamaallemme :D

  VastaaPoista
 7. Mullakin on kaapelikela pöytänä ja usko vain, kylpyammekin löytyy puutarhastani. Nyt se on tosi huonossa paikassa kuusten katveessa, mutta tänä kesänä aion siirtää sen parempaan paikkaan ja jopa kylpeä siinä joku kaunis kesäilta:)

  VastaaPoista
 8. Vau, sait sen kylpyammeen !
  Onneksi olkoon !
  Taitaa rohkea pummi tehdä ne parhaat hankinnat ; )

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.