tiistai 27. huhtikuuta 2010

KÄRRYKAUPALLA KIVIÄ


Pihamaan toiselle laidalle on syntynyt vähitellen mutkitteleva, matala muuri. Etualalla kasvaa seppelvarpua. Nurmikko ei menesty tässä varjoisassa kolkassa, joten tilalle onkin suunnitteilla kivettyjä polkuja ja noilla kivenlohkareilla reunustettuja istutusalueita. Usein näistä puutarhan ongelma-alueista saattaa syntyä niitä parhaita paikkoja, kunhan saa ensin tarpeeksi kauan tuumailla, kokeilla ja ehkä epäonnistuakin. Tontilla olevat isot kivet ja puut antavat kyllä kolkkaan tunnelmaa, jota muuten olisi vaikea tavoittaa.

3 kommenttia:

 1. Kaunis muuri. Ihan samaa hommaa pitäisi alkaa täälläkin tekemään. Odottelen konevoiman saapumista paikalle, sekä kevätkukkien ilmestymistä, niitä en halua vahingossa hävittää kivien alle.

  VastaaPoista
 2. Tulee varmasti hieno :)

  Kumma kun joka kevät täytyy aina innostua vähän uutta ilmettä laittamaan puutarhaan, vaikka itse ainakin joka kesä päätän, että nyt saa suuremmat hommat jo olla ;)

  Mutta ku se on niin kivaa....

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen muuri. Pidän itse kans kivistä, varsinkin sellaisista Suomen luonnosta kerätyistä. Innolla käyn kurkistelemassa sinun puutarhan kevättä. Itselle kun kävi niin köpelösti, että lantiossa on nyt pieni murtuma enkä pääse puutarhaani kevät töihin. Kyllä se harmittaa, mutta nyt on vaan paranneltava rauhassa, että sitten ei jäisi pysyviä vaurioita. Voin vaan kuvtella kuinka ihanalta tämä osa pihasta näyttää kun on polut valmiina!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.