keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

SADETTA ODOTELLESSA


Kylpyamme päätyi pihaamme. Joku saattaa pyöritellä päätään, mutta mielestäni tämän oivallisempaa sadeveden keruuastiaa ei voi ollakaan. Pohjasta uupuu tulppa, mutta muutoin ei puutu kuin ankara kevätsade!

5 kommenttia:

 1. Tuo on ihanan näköistä! Sadevesitynnyrit eivät yleensä ole mitenkään kauniit. Itse olen haaveillut puutynnyreistä, mutta tämä on kyllä paljon parempi idea.

  ...ja kiitos kommentistasi omassa blogissani!

  VastaaPoista
 2. Tuohan on tosi hieno tuossa! Ainut mietintää aiheuttava on sitten se, että mitä kaikkea veden lisäksi tuohon ammeeseen vielä eksyy lillumaan :P

  VastaaPoista
 3. Kiva idea! Olen myös miettinyt mihin vettä keräisi. Mieli tekisi vanhoja viinitynnyreitä, mutta ne ovat aika arvokkaita =(.

  Minkä ikäisiä poikasi olivatkaan? Osaavatko he jo pysytellä pois ammeesta, etteivät pääse sinne hukkumaan. Pienten lasten vanhempana se käy usein mielessä, jos jossain on avoimia vesiastioita.

  Tämähän on helppo pitää puhtaana. Aina kun se on melkein tyhjä sen saa kädellä tai harjalla helposti puhdistettua ja tulppa vaan pois ja likavedet pihalle. Varmasti toimiva ratkaisu.

  VastaaPoista
 4. Minulla on ollut tuossa käytössä kaksi puutynnyriä, mutta ne pakkaavat täyttymään niin nopeasti, että vettä joutuu lippaamaan muihin astioihin. Amme vetää itseensä enemmän ja ohi mennessä on helppo kuotaista vettä suoraan kastelukannuun. Se onkin sitten toinen juttu, mitä kaikkea ammeeseen päätyy lillumaan, mutta pojat ovat jo niin isoja, ettei heidän vuokseen tarvitse olla huolissaan.

  VastaaPoista
 5. Hauska idea tuo kylpyamme! Ja kivan näköinen kivimuuri pihallasi. Juuri tuollaista ideaa olen ajatellut meidän talon takaosaan, varjoiseen paikkaan. Kiviä, sorapolkua ja varjossa viihtyviä kasveja. Meillä vaan on kova työ, kun paikalla on vanha ruohottunut kiviaita, joka pitäisi purkaa ja maata tasoittaa ennen uuden alueen tekoa. Siinäpä sitä onkin iltahommia...

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.