keskiviikko 7. lokakuuta 2009

IHKULIINIT KENKULIINIT

Lämpöisten ja kestävien syyskenkien tarve oli tiedossani, mutta olin ajatellut hankkia ne sitten jossain vaiheessa syksyä. Etsiessäni isommalle viikarille kenkiä osuivat nämä ihkut kenkulit silmiini ja tajusin tarvitsevani ne syyskengät heti! Kuulin myyjänkin opastavan viereistä kengänostajatyttöstä, miten juuri nyt ovat viimeiset hetket käsillä: kohta ei löydy kokoja, ei ainakaan siitä mallista, minkä haluaisi. Aivan. Nyt on minulla siis syyskengät ja päivän tyypityksen jälkeen olen edelleen eri tyytyväinen löytööni. Näillä mennään pitkälle!

13 kommenttia:

 1. Ihanat syyspopot! Näyttää niin lämpimiltäkin. Tuollaiset olisi tosiaan ilo löytää.

  Vähän samat fiilikset täällä kuin sinullakin tuossa edellisessä postauksessasi. Omaksi iloksihan tätä tekee, ja parasta antia taitaakin olla juuri kaikki ne ideat. Kurkkijoita varmasti käy, monet on varmaan yhtä laiskoja kommentoijia kuin minäkin.. Mutta ilolla lueskelen kaikki uudet jutut ja inspiroidun niistä, kuten nyt tuosta kynttilänjalasta..

  Ihania syyspäiviä!

  VastaaPoista
 2. Monen mutkan takaa blogiisi löysin. Olet tehnyt todella upean syksykenkä löydön..Saako udella minkä merkkiset kengät ovat tai mistä tuollaisia ihanuuksia voisi löytää? Näyttävät ihan sellaisilta "minunkengiltä" =)

  VastaaPoista
 3. Juu minustakin tuntuu että sun on nyt parasta harrastaa hieman ilmaista mainontaa ja kertoa mistä nuo olet löytänyt...!
  Äkkiä on kesä ohi ja kurakelit alla. Paksua pohjaa kaipais.

  VastaaPoista
 4. No mainostetaanpas hieman Andiamon kenkäketjua! Popot ovat merkkiä Tamaris, malli Cigar ja hinta oli 85! Varren sukan voi nostaa myös kivasti ylös. Ovat melkein joka kelin kengät.

  VastaaPoista
 5. Ihanat! Just miun makkuun!!
  Voi kun ehtisi kenkäkaupoille! Minun kenkäkori ammottaa tyhjyyttään. Vieläköhän sitä ensiviikolla jotain löytäis?

  VastaaPoista
 6. Noista talsimista
  minäkin kyllä tykkäisin,
  mutta tuo hinta laittaa rykäisemään..Kääk!!!
  Minä sentittömänä riepulaisena kotimammana kauhistelen uusien vaatetusten ja jalkattimien hintaa ihan silmät mollukkaisina...
  Onnekseni olen viime aikoina tehnyt hyviä löytöjä kirppisrintamalta!!!=O)
  Vaan nuo kenkättimet näyttävät siltä,että ne kestävät kyllä kuta kuinkin äidiltä tyttärelle..
  Köyhän(minun)pitäisi ostaa vain kallista!!
  Jos joka syksy ostaa uudet,vähemmän kestävät kengät,niin kalliiksihan se tulee,kuin,että ostaisi heti hyvät ja vuooooooooooooooosia kestävät,joista on iloa ja iloa ja yhä vain iloa aina vain!!
  Mitäs sitten jos niihin kyllästyykin jo heti miten vuoden päästä!?
  Noihin erityisyyksiin ei voi kyllä kylästyä!!
  Käheät on,ei voi muuta sanoa!!=O)
  Eiku kipittelemään!!!<3<3<3

  VastaaPoista
 7. Ja koska edelleen kärsin vakavasta kirjoitusvirhevammasta,niin annettakoon se aina vain uudestaan ja uudestaan,aina vain uudestaan ja uudestaan meikätytölle anteeksi!!=O)
  Tähän loppuun pitäisi kai lisätä:
  Mene tyttö kirjoituskouluun!!!
  Lukihärö,mikä lukihärö!!
  Vaan siitäkin huolimatta hymynhelmeily sinulle lähtee nyt!!!=O)

  VastaaPoista
 8. Hei vaan K-kaima ja Katinkainen! Sattuneista syistä ostan nykyään vain kunnon kenkiä ja valitettavasti niistä joutuu pulittamaan aina himpun verran lisää :(
  Minulla on nääs ihan karseat lättäjalat ja työssäni joudun autolla-ajon lisäksi kipittämään paikasta toiseen. Viime aikoina kantapäänikin on huutanut ihan tuskasta, mutta eipäs huuda enää kun olen kaksi päivää kipittänyt noilla ihanilla uusilla kopsuttimilla! Ja totta, että hyvät kengät kestää aikaa ja kulutusta enkä noihin uutukaisiin varmaan kyllästy vuodessa enkä kahdesakaan!

  VastaaPoista
 9. No johan on kalossit. Aika makeet tosin...

  VastaaPoista
 10. Jaahas, anonyymiudestasi huolimatta jäit kiinni! Vaimon vaisto ei petä!

  VastaaPoista
 11. Vautsi!

  Todellakin ihanaiset syyslopottimet :)

  Pitäisköhän itsekkin luopua tennareista ja vaihtaa noihin :)

  VastaaPoista
 12. Vau, noissa kengissä kelpaa köpötellä, ihanat syyspopot!

  VastaaPoista
 13. Moikka, kävin täällä tunnelmoimassa ja vetämässä henkeä..Niin rauhoittavaa. Päätin jättää kommentin tähän kenkäkuvaan, kun itse omistan ihan samanlaiset ja olen enemmän kuin tyytyväinen. Viime talvena ostin ja ovat kyllä jo hintansa haukkuneet :) Suosittelen lämpimästi kaikille!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.