maanantai 5. lokakuuta 2009

JONNINJOUTAVIA JORINOITA

Välillä olo täällä blogimaailmassa on vähän hassu. Sitä tulee suollettua kaikenlaista vähemmän tärkeää jutunjuurta ja usein huomaa jorisevansa aivan itsekseen. Hmm...
Poiskaan ei aivan kokonaan malta lähteä, koska viihdyn niin hyvin muiden koti- ja puutarhahengettärien joukossa ja puuhana tämä on mitä rentouttavinta ajanvietettä. Muiden ihanat blogit inspiroivat minua suuresti ja innostavat itsekin jatkamaan.

Jatkan kuitenkin taas jorinointiani ja laitan tässä pienen kuvan euron kirpparilöydöstä, joka sai spraypurkista uuden kuosin. Kynttilöitä onkin ruvennut kulumaan reilusti. Arki-illan luksusta on, kun ei tarvitse lähteä ulos kylmään ja pimeään vaan voi käpertyä vilttiin, nauttia lämmöstä ja tunnelmasta vaikka hyvän kirjan tai lehden seurassa oman perheen kesken.

9 kommenttia:

 1. Tuskin olet yksin ajatuksesi kanssa :-)

  Kaunis kirppislöytö!

  VastaaPoista
 2. Jatka ihmeessä "jorinointia " :)

  Ihana kirpparilöytö toi...
  Sussa taitaa olla jotain samaa ku mussa...Siis mitä tulee viltteihin ja tunnelmointiin.

  Tulehan vastavierailullekin blogiini :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. No heipä joopa Maria! Oletkin jorissut ahkerasti viime aikoina.
  Minulla oli kova työkiire ja nyt taas ehti tavailemaan sinunkin kuulumisia. Vaikka sanot ettet jaksa puuhailla mitään, olet ihmeen energinen silti. Ehkäpä sitä odottaa itseltään liikoja, tavallinen inhimillinen tahti ei riitä. Se on väärin, kun yhden kerran täällä vain eletään (ainakin luulen niin).
  Olen muuten miettinyt sitä, kun usein vanhoja esineitä tulee maalattua suurella innolla. Tuleehan niistä kauniita. Nyt olen kuitenkin ruvennut ajattelemaan, että tuleekohan niistä esineistä sitten liian uuden näköisiä?
  Toisaalta, kun on kaunis ja yhtenäinen maku, niin koti ei näytä sitten siltä kirpputorilta ;-)
  Tässäpä omia pohdintojani... ei sen syvällisempää!

  VastaaPoista
 5. ...ja sori tuo äskeinen poistettu kommentti, oli niin tyhmät kirjoitusvihreet. Pitäisi okiolukea ekstit ennen kun laittaa en bgoliin...

  VastaaPoista
 6. Oikeassa olet Vekarus; jokainen bloginpitäjä varmaan välillä miettii samoja aatoksia ;)

  Ja Tiitiäiselle kovasti kiitos käynnistä; tulen pikinmiten kurkkimaan blogiisi ja jorinoin niin kauan kun vain jotain jutun tynkää löytyy!

  Sailalle myös iloiset maanantai-illat... jaa että ihmeen energinen! Myönnän, että olen välillä kova puurtamaan näiden kotihommien parissa, mutta välillä retkotan pitkiäkin aikoja aivan toimettomana. Puuhastelu vain on täyttä vastapainoa omalle työlle ja se innostaa tekemään. Toisaalta se turhauttaa, kun ei aika ja energia ei tosiaan riitä kaikkeen, mihin haluaisi. Kyllä se inhimillisyys pitää säilyttää ja tehdä asioita fiilispohjalta. Ja tuohon tuunailuun vielä, itsekin olen miettinyt samaa. Kaikkea ei tosiaan tule edes mieleen maalata, mutta monasti esine raikastuu pienellä pensselin sipaisulla.

  VastaaPoista
 7. Kuvasi ovat tosi kauniita. Spray maalilla saa tosiaan ihmeitä aikaan, kauniin löydön olet tehnyt.

  VastaaPoista
 8. Kylläpä onkin kaunis kirpparilöytö ja maalilla saa ihmeitä aikaan:)

  VastaaPoista
 9. Kiitokset Hannalle ja Inkiväärille! Ilman fiksausta kynttilänjalka ei varmaan olisi löytänyt meiltä kotia :D

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.