maanantai 21. syyskuuta 2009

SISKOKULTIA

Bloggailun myötä olen löytänyt sielunsiskoja, innostuksen jakajia ja inspiraation lähteitä. Tänään sain kokea kertakaikkisen ilostuksen postin tuodessa paketin yhdeltä edellä mainitulta siskokullalta; Saaripalstan Sailalta! Paketista paljastui Heinäkuun ihastuttava sydänaiheinen taulu. Tuntuu uskomattoman hienolta, että ihminen, jota en ole koskaan tavannut, muistaa minua tällä tavoin. Kiitos Saila! Blogin lisäksi Saila emännöi nettiputiikki Elsan lempituolia, josta löytyy kaikkea ihanaa, aitoa ja tunnelmallista tavaraa kotiin ja puutarhaan. Käykääpä kurkkaamassa!

4 kommenttia:

 1. Hei, laitanpa nyt sitten samana päivänä heti kaksi viestiä, kun olen alkuun päässyt. En tiedä, miksi on ollut niin hiljaiseloa, olen kyllä elänyt, tehnyt paljon kaikenlaista ulkona ja sisällä, kokenut iloa ja myös tositosi surua. Tänään olen käynyt kirppiksellä, löysin hyllyn, istutellut kanervia ja maalannut tuoleja ja ostamani hyllyn. Ostin myös ystävälleni lyhdyn, jonka täytin suklaakarkeilla, hän on niin kiltisti auttanut minua yhdessä työprojektissa. Ihana syyspäivä:)Voi miten ihanaa saada tuollainen taulu. Ostettiin tyttäreni kanssa kaksi pientä Heinäkuun sydäntaulua hänelle lauantaina. Sydämellisin syyspäiväterkuin miitu:)

  VastaaPoista
 2. Kiva taulu...
  t. Tampereen jannu ;)

  VastaaPoista
 3. No voihan mahroton! Kerkesit jo laittaa sen blogiisi.
  Minulle on tullut noita tauluja myyntiin mutta kun olen hämäläistä syntyperää.
  Niin että heeetkineeenn..
  Kiva kun tuli ehjänä perille. Mietin, että kehtaatko sanoa jos lasi on rikki tms. Olisit varmaan kehdannut, tai toivottavasti ainakin.
  Sydämiä ei ole koskaan liikaa!

  VastaaPoista
 4. Hei Saila... joo, kerkesin!!! :D
  Ja ehjä oli; hyvin oli pakattu! Syrämmiä ei tosiaan ole koskaan liikaa. KIITOS!

  Ja Miitulle vielä heippa, kiva kun tulit turinoimaan vielä uudestaan!

  Ja että Tampereen jannukin se siellä kommentoi; etköhän kotiudu sieltä huomenna!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.