lauantai 19. syyskuuta 2009

SISÄLLÄKatseet ovat vähitellen kääntyneet sisätiloihin. Pian kuitenkin istutaan kaiket illat tuvassa ja suljetaan koiranilmat ja pimeys oven taa ja fiilistellään takkatulen loimussa. Pyhiinvaellus IKEAan ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan; PS-kaapit ja valkoiset Barometer-pöytävalaisimet olivat loppu, finitos. Sain kuitenkin lattiavalaisimen. Lohdutukseksi ostin vessaan isomman peilin, yllä näkyvät tyynyt ja jotain pikkusälää keittiöön. Peilin asennus aiheutti isännälle heti aamusta harmaita hiuksia ja tietenkin yhdestä kulmasta lohkesi pala! Lopputulos on kuitenkin hyvä. Samalla saimme viimeinkin kiinnitettyä vessaan hyllyn, joka on odottanut seinälle pääsyä ainakin puoli vuotta. Kuvissa näkyy myös viime aikojen kirpparilöytöjä; pitsinen sängynpeitto ja iso lasipullo. Peitto on vähän niin kuin hakemassa paikkaansa, en ole varma, jääkö se tuohon...

4 kommenttia:

 1. Voiiii kun ihana työpkalupakki...I like!!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Hauskimmat jutut syntyvät juuri yhdistämällä jotain toisiinsa kuulumatonta yhteen.

  VastaaPoista
 3. Hei Maria, olen ollut vähän "kateissa", hiljainen jonkun aikaa, mutta sivuillasi olen kyllä vieraillut säännöllisesti. Kiva idea tuo kukkaistutus työkalupakissa, kaikkea voi keksiä eikä tarvitse aina heittää tavaroita pois. Kivat tyynyt löysit Ikeasta, kiva kangas. Ihania lämpimiä syyspäiviä sinulle, terkuin miitu:)

  VastaaPoista
 4. Taas kävi niin, että juuri tänään mietin, missä olet Miitu! Kiva kuulla, että olet kyläillyt sivuillani hiljaisuudesta huolimatta. Kaunista ja ihanaa syksyä myös sinne!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.