perjantai 10. heinäkuuta 2009

JALUSTALLA

Puuhastelu puutarhassa tuottaa vihdoinkin tulosta. Kitkiessä, kaivaessa ja raivatessa puutarha onkin ihan huomaamatta alkanut hoitaa tarhuria. Näinhän sen pitääkin mennä. Touhutessa myös ideat jalostuvat ja uusia syntyy. Yksi niistä näkyy kuvassa. Mies teki kaksi pylvästä, kun nätisti pyysin! Huomaatte, miten Beck on päätynyt ulos... tosin täytyy paljastaa, että minulla on nyt näitä Beckhamejakin kaksi! Toinen pylväs on vielä maalia vailla ja jotain jännää täytyisi senkin päälle keksiä.

4 kommenttia:

 1. Miehet ne on niin kilttejä ja taitavia ja tekevät kyllä kun kauniisti pyytää :)
  Meilläkin keksin jotain, jutustelen Hessulle, että kuule, olen vähän miettinyt... Siinä vaiheessa sillä kohoaa kulmakarvat, mitäköhän nyt taas, mutta monesti sitten alkaa touhuamaan innoissaan hetken mietittyään asia toteuttamista.
  Tuollainen pylväs olisi kanssa aika kiva meillekin...

  VastaaPoista
 2. Onpa hieno pylväs tosiaan...

  Aurinkoista Wiikonloppua!

  Kirsi

  VastaaPoista
 3. Mukavan näköinen pylväs.

  Ja kyllä on taas kauniita kuvia täällä.

  Mukavaa lomanjatkoa sinne.
  Itsellä sama juttu ettei työn ohessa ole jaksanut hirveästi puutarhaa hoitaa.
  Viikon päästä loma alkaa josko sitten ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommententeista! Pylväitä on nyt kaksi ja yksi pikkupöytäkin on valmistunut. Päivitykset ovat kyllä tyystin jääneet, mutta täällä ollaan! Olen irtautunut kaikista tutuista kuvioista, erakoitunut ja ladannut akkuja. Ja kyllä tekee hyvää! Loman jälkeen viimeistään jaksan taas päivitellä ja olla livenäkin varmaan vähän sosiaalisempi!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.