torstai 9. huhtikuuta 2009

HUUMAAVA VIHKOTASETTI JA TUNNUSTUS

Ihailin näitä vihkotasetteja, joita myös perunanarsisseiksi kutsutaan, jo viime keväänä. Nyt ostin yhden ja ihastuin ikihyvikseni. Kukinto on kaunis ja tuoksu huumaava. Hain tietoa kasvista ja löysin tuon kauniimman nimenkin, vihkotasetti. Perunanarsissi kuulostaa jotenkin hassulta! Vihkotasetti, Narcissus x mediolutens, on valkonarsissin ja tasetin risteymä. Kerrassaan suloinen tapaus. Enempää ei minun pääsiäistunnelmaan nyt tarvita!
***
Muutama päivä sitten sain seuraavanlaisen tunnustuksen Heinähatulta.
"This blog invests and believes in the PROXIMITY-nearness in space, time and relationships. These blogs are exceedingly charming. These kind bloggers aim to find and be friends. They are not interested in prizes or self-aggrandizement! Our hope is that when the ribbons of these prizes are cut, even more friendships are propagated. Please give more attention to these writers!”

Tämä ystävyyden tunnustus lämmitti mieltäni kovasti ja haluan ojentaa sen Dahlialle.

4 kommenttia:

 1. Hei!
  Onnittelut blogitunnustuksen johdosta, onpa mukava pikku keksintö!

  Minustakin perunanarsissi on kumman juntti nimi noin somalle kukalle. Vaikka perunat hyviä onkin, ei niihin vertaaminen ole mikään kohteliaisuus - vaikkapa perunanenä.
  Vihkotasetti-nimi on paljon parempi!

  Oikein mukavaa pääsiäistä!
  Työkiireiden vuoksi pääsiäisvalmisteluni on jääneet minimiin. Huomenna teen pashaa, mikä on tärkein asia pääsiäisessä, ehdottomasti! Pääsiäinen ilman pashaa on teeskentelyä.

  VastaaPoista
 2. Heippa pitkästä aikaa! Olen käynyt kurkkimassa Saaripalstalla vähän väliä ja olen aavistellutkin kiirettä pukkaavan! Mietin vielä tuota nimijuttua - muistuttaako tuo kukinto jotenkin perunankukkaa vai mistä moinen nimihirvitys?

  Voi sentään, meillä on pashanteko jäänyt jo muutamana vuonna. Joskus yläasteen kotitaloustunnilla maistoin tuota herkkua ensimmäisen kerran ja siitä tuli kans jonkinlainen must joka pääsiäiseksi. Nykyisessä taloudessamme miesväki ei oikein ymmärrä pashan päälle, joten perinne on hiipunut :(
  Oikein hyvää pääsiäistä toivottelen myös sinne suuntaan!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti tunnustuksesta! Tästä mun pääsiäisestähän tulee ihan joulun tuntu ;) Tuo vihkotasetti on tosi kaunis ja herkkä! Oikein ihanaa pääsiäistä sinnekin!

  VastaaPoista
 4. Perunanarsissi/ vihkotasetti on tosi kaunis. Sen tuoksu on aivan ihana. Yllätyin miten voimakas se onkaan sisätiloissa ja se pitikin siirtää ulos. Avonaisella terassilla tuoksu ei häiritse herkkää...
  Mukavaa pääsiäistä !

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.