perjantai 10. huhtikuuta 2009

MALLEJA IHASTUTTAVILLE PIHAKALUSTEILLE

Olen lainaillut kirjastosta tätä kirjaa muutaman kerran ja nyt huomasin sen olevan huippualennuksessa täällä. Oli pakko tilata! Kirja sisältää toistakymmentä perinteistä mallia puutarhakalusteisiin. Kirjassa on selkeät rakennepiirustukset, joiden avulla kätevä reiska varmasti saa valmista aikaan. Itse ottaisin pihaani vaikka kaikki kirjassa kuvatut kalusteet; niin ihastuttavan ajattomia malleja. Hienot puutarhakalusteiden ohjeet löysin yllättäen viime kesänä myös täältä!

Nämä penkit olen kuvannut Stundarsin museon ja kulttuurikeskuksen pihamaalta. Tässä yksinkertaisessa mallissa silmä lepää ja istumamukavuuskin on taattu. Myös tämän tyyliseen penkkiin löytyy ohjeet tuosta Peter Långbergin Perinteiset puutarhakalusteet-kirjasta. Nyt vain miesväelle malleja esittelemään!

Muistutus: tänään tulee FST5:ltä klo 20.15 puutarhaohjelma Minun paratiisini. Tämänkertaisessa jaksossa esitellään Titte Törnrothin puutarha Ahvenanmaalla. Samaiseen puutarhaan voi kurkistaa myös sivuelementtini innoitusta-otsikon alta valitsemalla Norrgården.

3 kommenttia:

  1. Ihania kalusteita:) Mukavaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
  2. Eikö vain! Kiitos, oikein mukavaa pääsiäistä myös teidän suuntaan, aurinkokin paistaa!

    VastaaPoista
  3. Ensikertaa vierailulla. Kivalta näyttää.Puutarhakirjat.fistä voi tehdä kyllä hyviä löytöjä :)

    VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.