sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

PAIKKA AURINGOSSA

Kuvitelkaahan, tänään on kevään ensimmäinen päivä! Talven selkä on taitettu, nyt mennään kohti kesää. Kevät on uskomatonta aikaa. Tuntuu melkein kuin kaiken voisi aloittaa uudestaan pitkän ja pimeän talven jälkeen. Voima alkaa virrata kun kuulee lintujen laulavan ja vesipisaroiden tippuvan räystäistä, näkee huikean sinisen taivaan ja tuntee auringon lämmön poskillaan. Tämä on sitä vuodenaikojen rikkautta, vaikkei se aina meitä suomalaisia lohdutakaan. Kevään alkamisen kunniaksi raahasin mieheni viime kesänä nikkaroiman sinisen Adirondack-tuolin raheineen terassille. Nyt on paikka, missä ladata itseensä päivä päivältä voimistuvia auringonsäteitä sekä jalostaa ideoita tulevan kesän puutarhakautta silmällä pitäen. Minulla on onni omistaa kädentaitoinen puoliso, joka vieläpä innostuu ideoistani ainakin joka toinen kerta. Tämänkin tuolin ja rahin hän teki lähes ilmaisista jätelaudoista ilman sen kummempia rakennusohjeita. Värin suhteen olimme eri mieltä, itse olisin toivonut valkoista mutta mies oli sitä mieltä, että kaikki ei voi olla valkoista, joten kompromissina päädyimme tähän siniseen puunsuojaan.

7 kommenttia:

 1. Hei sinnekin aurinkoon!
  Olen vähän kade kun kirjoitat niin usein, minun runosuoneni sykkii hitaasti...
  Mielestäni tuo tummansininen on hyvä väri, ja siinä ei näy pöly ja lika - joita säleiden väleihin aina kertyy - juuri lainkaan. Joten tuoli on onnistunut laiskanlinna, kun siihen asettuessa ei heti siivottavat asiat pistä silmään.

  VastaaPoista
 2. Hei! Osasin tänne kun huomasin, että sivuiltasi on liikennettä verkkokauppaani Patioon päin. Kiitos siis linkistä sivuillasi ja tervetuloa blogistanian kaduille :) Nuo miehesi nikkaroimat tuolit ovat aivan ihastuttavat! Adirondack-tuoleista olen minäkin haaveillut pitkään, vaan toistaiseksi on jäänyt vain haaveeksi.

  VastaaPoista
 3. Upeat kuvat ja tyylikkäät tuolit. Kätevä mies on aarre!
  Nadja

  VastaaPoista
 4. Saapas nähdä Saila, pysyykö kirjoittamisen tahti yllä vai onko tämä innostuksen alkuhuumaa... olet oikeassa, sininen sävy on valkoista huomattavasti huolettomampi. Valkoiset tuolit seisovat kesät talvet suurten kuusten kainalossa ja saisin olla jatkuvasti pyyhkimässä linnunkakkaa, pihkaa ja pölyjä pois, jotta ne pysyisivät puhtaan näköisinä.

  Iloinen tervehdys sinulle Elina ja kiitos kommenteista! Kiva kun löysit tänne. Patio on upea nettikauppa, fiilistelen siellä vähän väliä! Olipa mukavaa, että löysin nyt myös inspiroivan blogisi, lisäänpäs sen heti suosikkeihin!

  Ja iloinen heippa ja kiitos myös sinulle Nadja! Täytyy näyttää isännälle, miten naiset kilvan kehuvat tuoleja, joskos tuo tarttuisi taas uudella innolla sahaan ja muihin työkaluihin!

  VastaaPoista
 5. Ja Saila hei... tutkailin juuri puotiasi tarkemmin ja siellähän vasta upeita laiskanlinnoja oli!!! Tuo Adirondack on hauska, koska siitä näkee monenlaisia versioita ja silti niissä on se jokin! Nämä mieheni nikkaroimat ovat tämmöisiä tee-se-itse-miehen aikaansaannoksia, joissa ainkin tekijän mukaan olisi joitakin paranneltavia yksityiskohtia...

  VastaaPoista
 6. Hei!

  Olen ensivisitillä täällä, ja kivalta näyttää! Tervetuloa bloggailun ihmeelliseen maailmaan ;) Kiva löytää muita sisustukseen hurahtaneita pohjanmaalaisia! Hyvää kevään jatkoa, terv. -A-

  VastaaPoista
 7. Hei Anni! Kiitos, täällä blogimaailmassa on melko mukavaa... kiva tutustua myös sinuun, kävin jo kurkastamassa ja tulen uudestaankin. Oikein hyvää kevättä myös sinne!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.