tiistai 3. maaliskuuta 2009

JOTAIN VALMISTA


Vihdoin sain kantaa sisään yhden valmiin huonekaluprojektin pitkiin aikoihin. Tämän pikkuisen ei tosin tarvinnut odotella vuoroaan kovinkaan pitkään. Ostin pöydän alkuvuodesta täältä, kulutin muutamia sunnuntai-iltoja kylmässä ulkovarastossa maalia poistellen ja viime viikon aikana maalasin ja tein välihiontaa harva se ilta. Tänään mies porasi reiän laatikkoon ja ruuvasi vetimen kiinni ja tässä se nyt on; sillä paikalla mihin olin pientä pöytää jo tovin kaipaillut. Olen tyytyväinen. Tuo pikkuinen vedin ei muuten ollut pöydässä alunperin... siinä oli semmoinen kantikas nuppi, joka ei mielestäni sopinut tyyliin. Muistin piilottelevani jossain tätä rengasvedintä ja tovin etsittyäni sen löysinkin. Tämä vedin on kulkeutunut aikoinaan isommalle viikarille huutamani työpöydän laatikon kätkössä ja olen sitä jemmannut tulevaa käyttöä varten. Nyt sitä tarvittiin.

7 kommenttia:

 1. Hieno pöytä ja mukavalta näyttää myös blogisi!

  VastaaPoista
 2. Kaunis pöytä ja vedin sopii siihen erinomaisesti.

  VastaaPoista
 3. Heissan Leena ja Elina! Pöydän malli ilostuttaa minua ja myös se, että sain piiitkään, piiiitkäään aikaan jotain valmiiksi, ilostuttaa!

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis pöytä! Tervetuloa bloggaamaan, sinun kuvasu ovat kauniita!
  Kiitos tervehdyksestä sivullani :)
  Kamomilla

  VastaaPoista
 5. Kiitos visiitistä Kamomilla! Blogiasi on kiva lukea, asutte aivan upeassa talossa ja luovuutesi on ihailtavaa!

  VastaaPoista
 6. Voih,miten kaunis hän onkaan!!!<3
  Ja mikä työnlaatu-ja jälki!!!
  Sata huutomerkkiä tähän perään......
  Minun sutimiseni eivät voi missään nimessä olla samaan aikaan samalla viivalla sinun huippu siistin jälkesi kanssa-EI!!!
  Minä taidan olla tällainen hunsvotti ja heikunkeikun ja vähän sinnepäin akkeli...=O)
  Katselin juuri aamusella keittiönpöytää ja siinä näkyviä sievästi kauniisti siellä täällä olevia pölyhiukkasia lakan alla...=O)
  Elämä näkyy meillä!!!
  Minun täytyy nopeasti saada valmista ja sen on kyllä näköistäkin!!!=O)
  Annettakoon se anteeksi tälläiselle taiteilijahöppänälle...

  Tulin antamaan sinulle lämpöisen rutistuksen!!!=O)
  Kiitos,että kävit luonani piristävän kommentin jättämässä!!!!<3<3<3
  Voi hyvin sinä siellä!!!

  VastaaPoista
 7. Rutistan takaisin päin yhtä lämpöisesti sinua, Katinkainen!!! Voi enpä tuosta työn jäljestä niin tiedä; olen kai jokaisen projektin myötä vähän oppinut kärsivällisyyttä. Itse ihailin taannoin kaappineitiäsi, jonka 'puit' valkoiseen. Vähän kuluneen näköiseksi hiottuna se oli täydellinen. Itse en ole uskaltanut lähteä kokeilemaan tuota tekniikkaa, sudin vain tylsää tasaista pintaa.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.