torstai 26. helmikuuta 2009

MÖÖPELEITÄ JA MAALINPOISTOA


Kädet täristen kurkkasin blogini ensimmäiset kommentit! Hurjan hauskaa ja jännittävää... luulenpa tosiaan viihtyväni teidän kanssa!

Minulla on työn alla melko monituista huonekaluprojektia, jotka ovat odottaneet aikaansa enemmän tai vähemmän aikaa. Kaikki ovat kirppareilta kohtuu hintaan haalittuja löytöjä ja minulle todellisia aarteita. Lähes valmis on pieni laatikkopöytä, jonka pintaan levitin tänään viimeisen maalikerroksen munankuoren valkoista Empireä. Lisäksi uutta elämää odottavat kaksi keinutuolia, klaffipiironki, sivusta levitettävä penkkisohva ja pari pienempää kalua. Kaikki kalusteet ovat tietenkin hurjan maalikerroksen peitossa, mutta kylä nuo Miranolit ja muut mömmöt irtoavat, kun työkalut ovat oikeanlaiset ja itsellä riittää aikaa ja kärsivällisyyttä...

4 kommenttia:

 1. Lämpöinen tervetulotoivotus tänne blogien risteileville reitistöille!!

  Löysin tieni tänne Essuntaskun ihanan emännän kautta...
  Siellä kun piipahtelen ahmimassa aina ihania aatoksia...

  VAnhoissa mööpeleissä on ihkulaista ajanpatinaa, kertovat omaa karua kieltään. Ja jos on taito hyppysissä(mitä minulla ei ole) laitella niistä entistä ehompia, niin mikäs sen antoisampaa!!

  Mutta TERVETULOA ja piipahtelemisiin.....

  VastaaPoista
 2. Hei.
  Katinkaisen kautta minäkin tänne eksyin ja tulen varmasti uudestaankin.
  Tervetuloa minunkin puolestani ja intoa tuunaukseen.

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Voi että, olet ihana ihminen, olet laittanut nettikauppani osoitteen blogiisi "kivana kauppana".
  Omaakin blogiasi on mukava lukea, ja mitkä mahtavat kuvat. Tervetuloa blogien tiheään mutta tarpeelliseen maailmaan!

  VastaaPoista
 4. Iloinen kiljahdus ja riemastunut kiitos teille Tinttarus, Elina ja Saila!!! Palasimme juuri miesten kanssa laskettelureissulta ja oli aivan mahdoton kiire päästä kurkkaamaan tänne 'postilaatikkoon'! Kiva löytää uusia tuttavuuksia näin nopeasti; kävin kurkkimassa teidän kaikkien blogeja ja tulen uudestaan ajan kanssa... Saila, puodissasi on tosiaan kerrassaan minun makuisia tuotteita!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.