keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

PUUTARHAKIIREIDEN JALOISSA

Olen nykyään kovin kehno puutarhabloggari. Luen innolla kyllä edelleen suosikkiblogieni päivitykset ja imen itseeni innoitusta, mutta tuntuu etten malta tai ehdi viettää koneella pidempään aikaani kommentoiden tai päivittäen omaa blogianikaan. Harmittaa. Toisaalta nautin jokaisesta puutarhahetkestä ja mietin, ettei tarkoituskaan ole jakaa kaikkea, hyvä kun muilta töiltä ehtii itse aistimaan ja kokemaan. Loma on alkanut ja varastan jatkuvasti aikaa puutarhalle. Ainahan sitä on jotain askaretta, joka katkaisee puutarhapuuhat eivätkä säätkään alati ole suosiollisia, mutta joka päivä saa jotain tehtyä ja siinä on jo kylliksi. Kamerakin pakkaa unohtumaan sisälle, nytkin oli vain tämä yksi julkaisukelpoinen kuva ihan viime päiviltä. Välillä innostun tykittämään kuvia instaan, se kun on niin nopeaa ja helppoa. Palaan kuitenkin tänne blogiin, sen lupaan ja toivottavasti silloin myös runsaamman kuvakavalkadin kera! Nauttikaa jokainen omista puutarhoistanne älkääkä antako säiden tai kesän edetessä lisääntyvän kasvun holtittomuuden masentaa, aina jossain kohtaa puutarhaa näkymä on juuri kauneimmillaan. Puutarha on dynaaminen, se elää ja muuttuu alati. Kaikki on yhtä suurta kiertokulkua, ei muuta kuin heittäydytään sen vietäväksi!

10 kommenttia:

 1. Ihanaa, että vietät aikaa puutarhassa, sehän on parasta ja tärkeintä! Koneella istuminen on kaikki ulkona olosta pois... huomaan, että minulla on joku tarve jakaa puutarhan tapahtumia muille ja dokumentoida itselle muistiin kaikenlaista. On kiva katsoa muilta vuosilta, milloin kasvit kukkivat ja niin edelleen. Mutta bloggaaminen vie kallisarvoista kesän aikaa pihalla.

  VastaaPoista
 2. Kesä etenee kovaa vauhtia ja kaikkea koettua on lähes mahdotonta päivittää blogiin. Minulla on useampia postauksia "rästissä" ja voi hyvin olla, että ne eivät koskaan päädy blogiin :) Mukavia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
 3. Tuttu tunne. Kesällä ei malttaisi olla sisällä. Toisaalta talvella olisi ihana katsella blogista kesäpostauksia ja muistella, miltä näytti ja tuoksui..

  VastaaPoista
 4. Kaunistunnelmainen kuva. Nautitaan täysin rinnoin kesästä ja puutarhasta.

  VastaaPoista
 5. Eipä sitä juuri tule aikaa sisätiloissa vietettyä:)
  Jos ei ole puutarhatöitä tiedossa, ainakin pihalla on mukavaa vaikka lueskella!

  VastaaPoista
 6. Pääasia, että nautit pihaelämästä ja puutarhastasi. Ei sitä tarvitse joka välissä käydä sisällä koneella. Ruoanlaitto ja muu välttämättömyys täytyy kuitenkin hoitaa pääsääntöisesti sisätiloissa.
  Ihana tunnelmakuva!

  VastaaPoista
 7. Kesällä kannattaa keskittyä oleelliseen eli nauttia puutarhasta, tonkimisesta ja auringosta. Internetissä ehtii pyöriä myöhemminkin, ehkäpä lukijatkin lomailevat :) .

  VastaaPoista
 8. Yhdyn Irenen kommenttiin! Pakollinen siivuos ja ruuanlaitto vie kyllä ihan tarpeeksi aikaa tarhuroinnilta. Aina täytyy karata ulos kuin se on mitenkään mahdollista😊

  VastaaPoista
 9. Kaikella on aikansa... joskus enemmän, joskus vähemmän... aina tilanteen mukaan :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikki ihanat ihmiset kommenteista ja anteeksi että blogini on viettänyt näin täydellistä hiljaisuutta. Toivon pääseväni uudelleen kiinni joukkoonne jakamaan, innostumaan ja inspiroitumaan!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.