keskiviikko 26. marraskuuta 2014

DULAMAN


Aurinko näyttäytyy Utsjoella seuraavan kerran kahden kuukauden kuluttua. Täällä on vähän helpompaa, mutta vain vähän. Illan päätteeksi jotain mieltä ylentävää, mielikuvitusmatka Irlannin sumuisiin maisemiin.

12 kommenttia:

 1. Olethan lukenut Hanna Tuurin ihania kirjoja Irlannista?! Upeita kuvauksia sikäläisistä puutarhoista esim. Vihreän saaren puutarhat nimisessä teoksessa.

  VastaaPoista
 2. Juu, kirja löytyy hyllystäni, se on sellainen joka on luettava tasaisin välein uudelleen! Kerran Irlannissa käyneenä kaipaan sinne uudelleen, myös puutarhoja olisi upea päästä kiertämään.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa musiikkia ja Tuurista tykätään täälläkin.
  Olen tosissaan onnellinen, että olen täällä ihan etelässä, kun säätiedotuksia katselee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakastan irlantilaista musiikkia! Eilen oli ihana auringon kajo, tänään päivä ei ole valjennut ollenkaan, kylmä sumu vain leijuu, hrrr.

   Poista
 4. Minä luulin, että Saruman :) Katsonut vissiin liikaa Taru sormusten herrastaa...irkkujutut on kyllä kivoja, Tuuri on suuri tuntematon mulle (se kyläkauppa!!). Tahtoisin myös irlantiin käymään, ehkä joku puutarhamatka sitten eläkkeellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, mä olin viime perjantaina Tuurissa, Suomen suurimmassa kyläkaupassa!!!

   Poista
 5. Virkistäydyin kuuntelemalla ja mielikuvitusmatkailulla näin kesken työpäivän. Kiitos! Nyt voin taas jatkaa aherrusta.
  p.s. Tuurin kirja löytyy myös mun kirjahyllystä, täytyykin kaivaa se esille uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! Minäkin voisin taas lukea Hannan kirjan...

   Poista
 6. Hämäräkytkimellä sammuva valo kuistilla ei enää sammu lainkaan, taidamme olla pimeyden ytimessä. Musiikki, elokuvat ja kirjat auttavat pitämään mielialan korkealla hämärimpinäkin päivinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos niin on, olemme todellakin vaipuneet synkkään aikaan :D
   Totta, ihan kummasti haalin nytkin mielenkiintoisia kirjoja ja elokuvia ja musiikkia pitää olla. Kevään tultua en sitten paneudu noihin ollenkaan.

   Poista
 7. Kelttiläinen nainen laulaa ihanasti ja liikkuu kauniisti. Tekee mieli liikkua mukana. Hauskoja instrumentteja noilla miehillä. Mukavaa menoa!

  VastaaPoista
 8. Näissä esityksissä naiset ovat naisellisia ja miehet miehekkäitä ja totta, tanssijalkaa alkaa vipattaa ja tekisi mieli laulaa mukana jos iiri taipuisi!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.