sunnuntai 18. toukokuuta 2014

PÄIVÄN KAUNOTTARET

 Tänään aukesivat 'Actaea' valkonarsissit, ne jotka unohtuivat viime vuonna sipuleineen ja varsineen pensaan alle makaamaan. Uusi aurinoinen paikka taitaa olla oikein passeli.
 Kirjopikarililjat nousevat uskollisesti joka vuosi kevätpikkusydänten lomasta. Nämä ovatkin soma pari keskenään ja molemmat viihtyvät hieman kosteahkossa penkissä. 
Parvitulppaanit ovat auenneet joukolla auringon voimasta ja illalla ne menevät sievästi suppuun. Nyt täytyy itsekin kömpiä peiton alle ja asennoiduttava työviikkoon. Hieman vaikeaa se on tämmöisen viikonlopun jälkeen.

10 kommenttia:

 1. Mä olen ihmetellyt miksi mun pikarililjat ei lisäänny ja aika huonosti menestyvät. Noh...kun päivittelin sitä oikealla taholla ( ja sultakin tuli vastaus näemmä.) niin totean, että omani ovat liian kuivalla paikalla. No nyyyyh..sanon minä. Ja mä kun tykkään niistä valtavasti.
  Muuten Maria, oletko tulossa lauantaina, kyytitarjous on voimassa edelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siirrät Tuija omasi kosteampaan paikkaan, varmasti saat ne menestymään. Laitoinkin sulle tapaamisesta sähköpostia, en valitettavasti pääsekään mukaan :/

   Poista
 2. Kylläpä onkin kaunis tuo Actaea narsissi! Istutin minäkin sitä viime syksynä, mutta täällä ei vielä olla noin pitkällä kasvun kanssa.

  VastaaPoista
 3. Mietin juuri kuvaa katsoessa (ennen kuin luin tekstin), että ompa soma pari tuo kirjopikarililja ja pikkusydän. Hyvin hoksattu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmaankin puoli vahingossa on tämäkin pari muodostunut ;)

   Poista
 4. Rakastan niin noita runoilijannarssiseja (itse aina kutsun niitä siksi). Tulin kyselemään, että oletko menossa Marketanpuistoon? Kuulin itse vasta tovi sitten tästä happeningistä kun olen aina niin ulkona kaikesta, mutta voisin käväistä kummityttöni synttäreiltä siellä nopeasti. Olisi niin mukava nähdä jos olet tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, olin aluksi suunnitellut lähteväni, mutta meillekin tuli synttärit esteeksi :/
   Olisi ollut kyllä niin mukava nähdä! Toivottavasti joskus saamme tapaamisen aikaiseksi.

   Poista
 5. Nyt löytyykin lähes joka päivä uusia kaunottaria;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kiirettä pitää että ehtii kaikkia ihailla tasapuolisesti!

   Poista

Sanasi ilahduttavat aina.