lauantai 17. toukokuuta 2014

TUULTA JA AURINKOA

 Uusi ruokailuryhmä on paikoillaan ja kaikki ovat siihen oikein tyytyväisiä. Terassi vain on metrin liian kapea. Haaveilin asettelevani pöytäryhmän vinosti terassin kulmaan, mutta aurinkovarjo ei mahtunut aukeamaan. Siispä ryhmä piti asetella näin. 
 Ihan kivalta se näinkin näyttää. Jouduimme hankkimaan myös uuden grillin vanhan ja ruostuneen tilalle, joten nyt voimme siirtyä vaikka kokonaan ulkoruokintaan! Ikkunalaudat kaipaavat jokavuotisia pelargoni-istutuksia, mutta täytyy vielä malttaa hetken. Chilit uskalsin jo istuttaa kasvihuoneeseen. Tänään täällä on ollut aivan järkyttävän kova ja puuskainen tuuli, joten puutarhatöistä nauttiminen on ollut hankalaa. Huomenna on onneksi leppeämpi sää. 
 Metsäpuutarhassa avautuivat tänään kauniit 'Thalia' narsissit. Nämä eivät viime vuonna kukkineetkaat, joten narsissihuumassani nautin näistä nyt kaksinverroin.
Nyt täytyy viettää kaikki liikenevä aika puutarhassa, siellä tapahtuu kaikkea ihanaa enkä halua jäädä paitsi mistään. Kaunista sunnuntaita!

14 kommenttia:

 1. Minä vietin tuntikausia tänään kaupoissa, rippipukua ym. ostellessa...
  Siinä sitä olikin tälle päivälle puuhaa, kotona vain istuskelin ja luin pihalla, kun löysin vähiten tuulisen paikan:) Huomenna sitten taas pihapuuhastelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä varmasti! Teinien kanssa vaateostoksilla saa helposti ajan kulumaan :/
   Mukavaa pihapuuhastelupäivää huomiselle!

   Poista
 2. Thaliat ovat niin kauniita! Ja ihana tuo ruokailuryhmä. Grilli ja ulkona syöminen, nukkumaan hetekalle kasvariin, siinähän se viikonloppu meneekin, ei tarvitse poistua puutarhasta. Ihanaa kun tapahtuu, minäkin löysin tänään kolmen uuden kasvin versot, joita kovasti jännäsin!

  VastaaPoista
 3. Haaveilin jo yöstä kasvihuoneessa! Onkin hienoa löytää versoja, joita on jo ehtinyt kaivata! Minä olen löytänyt myös monta sellaista, joista ei ole hajuakaan...

  VastaaPoista
 4. Onkin oltava tarkkana, että ehtii joka käänteeseen mukaan, sillä nyt kasvuvauhti kiihtyi. Hieno pöytäryhmä, yhdistelmä jykevyyttä ja siroutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mitenkähän sitä taas malttaa aloittaa työviikon... onneksi ei ole vaihtoehtoja ja iltaisinkin ehtii aina jotain!

   Poista
 5. Hienot narsissit! Ja kaunis pöytäryhmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria alppikärhövinkeistä, rohkastuin eilen sen leikkaammaan :)

   Poista
  2. Kiva kuulla Pirkko, toivottavasti alppikärhö siitä taas tokenee ja pääsee uudelleen kasvunvauhtiin!

   Poista
 6. Viikonloppu on ollut ihanan aurinkoinen ja lempeä. Täällä tuuleton. Minä poltin olkapäiväitä ja rintakehää heti lauantaina. En millään olisi malttanut, mutta sisälle oli tultava ettei pala pahemmin. Auringon kanssa on maltti valttia :O) Mukavaa puutarhasunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tänään oli täälläkin vain hento tuulenvire. Täällä rannikolla alkukesä on usein tuulinen, kun meri on vielä viileä. Auringon kanssa saa todelakin olla tarkkana.

   Poista
 7. Tosi kivat tuolit. Saaako udella mistä ne ovat?

  VastaaPoista
 8. On hieno kokonaisuus nytten! Ihanaa sitten kun saat vielä pelaquut sinne mukaan :)

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.