perjantai 28. helmikuuta 2014

KEVÄTTÄÄ

LINDVED Apupöytä IKEALÄCKÖ Tuoli IKEA Vesi valuu pois istuimessa olevan reiän kautta. Säädettävien jalkojen ansiosta seisoo tukevasti myös epätasaisella alustalla.
Kuvat IKEA
Huomenna ohjelmassa keväinen ostosmatka IKEAan. Pieni istuinryhmä puutarhaan Lindved-apupöydästä ja kahdesta Läckö-tuolista. Jotain muutakin tarpeellista hankittavana ja kotimatkalla käyn noutamassa erään vanhan korituolin, joka tulee kasvihuoneeseen. Äsken kuitenkin tajusin, että se tuskin mahtuu ansarin ovesta sisään, joten täytyy kai hieman purkaa rakenteita! Talon etuovelle olen koonnut jo keväistä asetelmaa krookuksista ja 'Tete a' Tete' narsisseista. IKEAssa näyttää olevan tarjolla myös tulppaaneja, helmihyasintteja, perunanarsisseja ja posliinihyasintteja, joten saan ehkä huomenna lisää värikästä silmäniloa kuistille. Mukavaa!

12 kommenttia:

 1. Ihanaa, puutarhakalusteita voi jo viedä ainakin terassille!
  Ikeaan olisikin taas kiva poiketa, sieltä löytyy aina kaikkea mukavaa ja tarpeellista ;)
  Minäkin tajusin alkuviikolla, että esikot, helmililjat ja narsissit voi viedä jo kuistille, ilahduttavat siellä paljon pidemmän aikaa kuin sisällä lämpimässä!

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää, voisin itsekin ottaa tuon pöydän. Tuoleja meillä on jo aika lailla. Kai se on uskottava, että kevät tulee kovaa vauhtia!

  VastaaPoista
 3. Mukavalta kuulostaa! Ihanaa puuhailupäivää puutarhassa!

  VastaaPoista
 4. Mukavan näköinen istuinryhmä noista tuleekin! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Mulla on parikin tuollaista pöytää, tuolitkin näyttävät kivoilta.
  Ostin pari kevättä sitten Ikeasta sipulikukkia ja voi miten kauniita ne olivatkaan!
  Hauskaa retkipäivää ja aurinkoista maaliskuuta sinulle!

  VastaaPoista
 6. Kiva tuoli ja pöytä! Pitäisikin jo ottaa kalusteet esille. Plantsusta hankkimani sipulikukat jätinkin jo terassille suojaan. Ilahduttavat kukinnallaan kotiin tulevaa :0)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Kivaa Ikeanreissua! Vaikka yritän aina niin kovasti vastustaa kertiskulttuuria niin Ikeasta en luovu, sinne on aina yhtä kiva mennä :) Hieno pöytä & tuolit, toivottavasti löydät hurmaavia sipulikukkia myös! Korituolit on myös mun paha heikkous..kuvia tuolista toivotaan :)

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa aika ihanalta reissulta:)

  VastaaPoista
 9. Ikean reissu oli oikein onnistunut ja tuolit ja pöytä löytyivät. Korituolikin pääsi uuteen kotiin, laitan jossain vaiheessa kuvia, kunhan saan sen sinne kasvariin :)

  VastaaPoista
 10. Ovatko nämä tuolit hyvät istua? Itse miettinyt kanssa näitä :)

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.