maanantai 23. joulukuuta 2013

LÄMPÖISTÄ JOULUA

Lämpöistä ja levollista joulunaikaa jokaiselle! Jouluvalmistelut alkavat olla valmiina, vaikka lahjat ovatkin vielä paketoimatta. Kohta keittelen rosollivärkit ja laitan perunalaatikon imeltymään. Teinit saavat koristella kuusen jahka heräävät ja siinäpä se sitten onkin. Leuto sää houkuttaa ulos lapiohommiin, nurmikkoa pitäisi kääntää uuden istutusalueen tieltä pois. Ehkä kuitenkin odotan muutaman päivän ja kevennän sitten joulun pöhöttämää oloani lempipuuhassani, sää näyttää ainakin jatkuvan suotuisana. 

16 kommenttia:

 1. Meillä joulukuusi tuotiin sisään jo eilen ja teinit, pääasiassa tytär, koristelivat sen. Tavallisesti se on tehty päivää myöhemmin, mutta hyvä näin. Tänä vuonna kuusta ei tarvinnutkaan sulatella, vaan mies toi sen metsästä suoraan sisälle! Mutta nyt sataa lunta, alkaa näyttää joululle!

  VastaaPoista
 2. Meilläkin kuusi koristeltiin juuri äsken. Isä toi yllättävän ison kuusen, mutta korkeutta meidän olkkarissa riittää, latvasta ylöspäin olisi vielä 3 metriä varaa... Nyt onkin ollut ihmeellisen lauhaa ja lumetonta syksyä. Ja meilläkin sataa nyt lunta sakeanaan, asutaan saman kaupungin taajamissa Pionin kanssa.
  Oikein rauhallista ja sydämellistä Joulua teille!

  VastaaPoista
 3. Aika ihanat säätiedotukset nyt onkin :-) Mietin tässä yhtenä päivänä, että jos maaliskuussa on tällainen säätiedotus että ollaan ympäri vuorokauden plussan puolella, se tarkoittaa, että kevät tulee rytinällä! Nyt ei ihan sitä voi odottaa. Mutta toivon hurjasti, että saamme aikaisen kevään. Kivaa on silti, että nytkin pääsee puutarhapuuhiin, uusien pensassaksien kanssa.
  Voi tuota teidän prinsessaa, mikä söpöliini untuvapallero! Korvakarvat ja vaaleanpunainen nenu ♥
  Iloista joulua teille ja mukavia puuhasteluhetkiä pihalla!

  VastaaPoista
 4. Aika mielenkiintoiset joulukelit on meilläkin, viittä plusastetta ennusteissa luvataan vaikka kuinka pitkälle. Pihahommiin tosian pääsisi ihan hyvin! Onneksi nämä joulunpyhät menevät nopeasti ohi ja päästään kunnolla nauttimaan kevään odotuksesta :)
  Onnellista ja tunnelmallista Joulua ja nautinnollisia pihapuuhastelutuokioita sinulle ♥

  VastaaPoista
 5. Voi tuota kisua, niin söpö! Hyasintti kiinnostaa selvästi, puutarhakissa. Hienolla mallilla valmistelut siellä, nyt vain nauttimaan. Aivan ihanaa joulunaikaa Sinulle toivottelen vielä uudemman kerran!

  VastaaPoista
 6. Ihana kuva ja kisu! Kävin mökillä pikaisesti, siellä sipulikukat ovat jo kauan olleet sitä mieltä, että nyt on kevät. Tiittejä on vähän joka paikassa, ei taida tulla kukkaloistoa keväällä, mutta minkäs kelille teet. Muuten olen ihan fiiliksissä tästä vihreästä joulusta, minulle se sopii oikein hyvin. Leppoisaa joulua!

  VastaaPoista
 7. Vettä sataa ropistaa täälläkin, vaan eipä tuolle mitään voi. Toisaalta kun ajattelee sitä kesän ja syksynkin kuivuutta, niin hyväähän tuo vaan tekee. Kävin eilen joulukukka ostoksilla ja kasvihuoneen periltä kurkisteli mahtavan kokoinen puksipuun palleroinen, siinäpä minulle mieluinen joulukukkanen;) Laitoin sen nyt aatoksi portaille sinkkiämpäriin, mutta sitten ajattelin kyllä itsekin tarttua lapioon ja istuttaa sen! Mahtavaa kun pääsee lapioimaan joulukuussa!! Hyvää joulua koko teidän perheelle<3

  VastaaPoista
 8. Lämminhenkistä joulujuhlaa! Ei ole parempaa joulutekemistä kun puutarhahommat :)

  VastaaPoista
 9. Sounds like a plan! Oikein ihanaa Joulun aikaa, Maria! <3

  VastaaPoista
 10. Kaunis kuva..suloinen asetelma ja kissa <3
  Oikein hyvää joulua....minulla myös suunnitelmissa pihapuuhat !

  VastaaPoista
 11. Kiitos teille jokaiselle toivotuksista! Palataan pian uusin kujein!

  VastaaPoista
 12. Mukavaa Tapania!
  Huomenissa voi jo hyvällä omalla tunnolla hiippailla pihahommiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä malttanut odottaa, aloitin jo eilen ja kivaa oli! Mukavaa Tapania Irene!

   Poista
 13. Hyvää joululomaa! Heti joulun jälkeen alkaa mieli askarrella puutarhan suunnittelussa ja siemenostoksissa. Pianhan se kevät koittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Tuula! Nyt tuntuu, että kevät on jo toooosi lähellä!

   Poista

Sanasi ilahduttavat aina.