lauantai 30. marraskuuta 2013

MARRASKUUN VIIMEINEN

Jäätynyt lumisohjo yhdistettynä matalalta paistavan auringon säteisiin tekee marraskuun viimeisestä kauniin. Pikkulinnut intoilevat lintulaudalla ja minä suunnittelen kuusiaidan leikkaamista. Eino-myrskyn jälkiäkin pitäisi korjailla: kasvihuoneesta rikkoutui 5 lasia ja ylväästä pihamännystä katkesi toinen latva. Alla olevan arvonnan muuten voitti Iris Kirppukoti-blogista, kovasti paljon onnea! Toivottvasti palkinnosta on paljon iloa ja hyötyä.

11 kommenttia:

 1. Marraskuun viimeinen on kaunis, näin ruudun takaakin katsottuna:)
  Saatteko vakuutuksesta mitään korvausta rikkoutuneista ikkunoista, meille se korvasi kasvihuoneen. Nyt suunnittelen jo uutta, isompaa tietenkin;)

  VastaaPoista
 2. Tänään oli kyllä erityisenkaunis päivä, lyhyt vain. Onpas hyvä että saitte korvauksen, tuho olikin aikamoinen. Nyt saat tosiaan suunnitella uuden hankintaa, ai kuinka kivaa! Meidän vahingot jäivät rahallisesti niin pieniksi, ettei omavastuu ylittynyt. Uudet lasit on jo hankittuna, täytyisi vielä innostua ne kiinnittämään.

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva! Itse ihailin kuuraista aamua Hvitträskissä, voit kuvitella miten ihanat olivat näkymät. Kävin katsomassa sitä huvimajaakin, nyt kun ei ole lunta niin pihalla pystyi kiertelemään, sen mitä nyt myyjäispöydän laitolta ehti. Laitan varmaan kuvia jossain vaiheessa blogiin, mutta en tänä iltana, sillä kerin valmiiksi niin monta lankakerää huomiseksi kuin ehdin (ja teen vähän muitakin juttuja).
  Harmi teidän kasvaria :-( Mutta onneksi meni vain laseja, niitä voi korvata. Pionin juttu oli niin harmittava, että olen tosi iloinen hänen kommenttinsa tiedoista tuossa yllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, voin kyllä! Kiva katsella, miltä siellä näytti, kunhan ehdit laittaa kuvia. Joo, onneksi kasvari kesti muuten, laseja on ehtinyt jo muutenkin hajota pallopelien seurauksena.

   Poista
 4. Aivan ihanan kaunis on marraskuun viimeinen siellä. Meillä tupruttelee lunta, mutta lämpötila näyttää nousevan plussalle. Minä niin toivon lunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on melkein joka toinen päivä maa valkoisena ja sitten taas sulaa. Auringon pilkahdukset ilostuttavat, nytkin paistaa :)

   Poista
 5. Meille päin on vissiin taas luvassa uutta myräkkää, tähän mennessä kaatunut vin muutama laho pikku puu. Toivottavasti teillä pysyy nyt siellä ikkunat ehjänä ensi kesään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Muina talvina ei ole vahinkoja sattunut, oikein hämmästyin, miten tuuli oli saanut laseja rikki.

   Poista
 6. Oi joi, kylläpä myrsku teki tuohoja:( Parasta-aikaa taitaa olla uusi myrsky menossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän tuiversi taas illalla, nyt on kaunista. Puutarhuri joutuu usein nöyrtymään luonnon edessä :)

   Poista
 7. Jee, mun eka arvonta voitto blogimaailmassa. Ja miten mieluisa palkinto! Kiitos!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.