perjantai 24. toukokuuta 2013

SULOISTA VIIKONLOPPUA

Toukokuun viimeinen viikonloppu, viikon kuluttua käännetään kalenteri kesäkuulle. Aika kiitää liian nopeasti, joten turhat huolet on syytä siirtää sivuun. Nautitaan aistit avoinna ja eletään hetkessä, nyt siihen on kaikki mahdollisuudet.  Kaunista ja suloista viikonloppua jokaiselle.

9 kommenttia:

 1. Kaunista, ihana tunnelma. Liljatulppaanit seisovat ylväinä. Tuntuu että pitäisi nauttia ihan joka hetki, kaikki muuttuu koko ajan. Vielä hetken tulppaanien aika. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Välillä kun höyryää pihalla hommasta toiseen tulee mieleen, että välillä tosiaan olisi syytä vaan olla ja nauttia! Lähes aina kuitenkin löydän itseni puuhastelemasta jotakin, silmä vain näkee heti tekemättömät työt. Rauhallista viikonloppua sinnekin, yritetään edes välillä pysähtyä nauttimaan<3

  VastaaPoista
 3. Täällä saa täysin siemauksin nauttia myös sinun ihanasta puutarhasta. Todella upeita yksityiskohtia, "huoneita" ja vehreyttä =)

  VastaaPoista
 4. Tosiaan, toukuu on kohta hurahtanut ohi. Nyt nautitaan ja tankataan kesää talven varalle. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Mukavaa viikonloppua sinnekkin! Olisi ollut kysymys siitä sinun viiniköynnöksestä. Eli mitä sille kuuluu ja miten se on selvinnyt talvesta. Olen suunnitellut istuttavani samalla tavalla kuin sinulla, eli taimi ulos ja kasvi kivijalasta kasvihuoneen sisään.

  VastaaPoista
 6. Kiitos, samoin sinulle :) Tästä ajasta tosiaan pitää nyt nauttia, jokaisesta hetkestä.

  VastaaPoista
 7. TuulaJ - totta, jo päivässä ehtii tapahtua hurjan paljon.

  Minna - sama täällä! Nautin pihapuuhista, mutta onneksi ne väsyttävät sen verran, että välillä on istuttava ihastelemaan kaikkea.

  Jori - kiitos, samaa koen sinun blogissasi käydessäni!

  Cheri - aika kiitää, mutta nyt saa elää joka solulla ja kerätä itseensä voimaa.

  Mari - viiniköynnös on selvinnyt talvista ilman sen kummempaa suojaa. Hitaasti tuo kasvaa, mutta taas ovat lehdet puhjenneet.

  Pirkko -onneksi se sujuu meiltä puutarhaihmisiltä, tämä on elämää isolla E:llä!

  VastaaPoista
 8. Fantastista tunnelmaa! Tosi kaunis näkymä, nautitaan kyllä :)

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.