torstai 16. toukokuuta 2013

MELKEIN KESÄ

Vihdoin voin minäkin raportoida kevään kukkijoista. Ihana tähtitulppaani 'Violacea Black Base' on taivuttanut kukintonsa kohti aurinkoa.
Taustalla keltaiset käenrieskat, joita olen siirtänyt puutarhaani anoppilasta.
Kevätkaihonkukkia voisi kasvaa lähes joka paikassa. Niiden sini on ihastuttava väripari muiden kevätkukkien kanssa kasvaessaan.
Kasvihuoneessakin alkaa tapahtua. Yksi tomaatintaimi on yöpynyt viime yön menestyksekkäästi kasvilavaan istutettuna, joten taidan istuttaa sinne loputkin lähipäivinä. Kasvihuoneessa kasvaa myös joitain siemenkylvöjä , tässä tuoksuhernettä.
Lämmin ilta innosti kasvihuoneen pesuun. Vastahankittu painepesuri osoittautui aivan voittamattomaksi apulaiseksi, miten olenkaan pärjännyt ilman sitä? Lopuksi surkea ylivalottunut kuva, jossa komeilevat tänään kasvihuoneeseen kannetut pelargonit. Ikkunan ahtaudessa ne ovat venähtäneet valtaviksi hujopeiksi, joten oli korkea aika päästää ne kunnon olosuhteisiin. Pelargonitikkaat ovat vielä maalaamatta, täytyykin hoitaa asia kuntoon viikonloppuna. Odotan innolla kokoelman esille laittoa.

9 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä! Nyt kaikki odotus palkitaan.

  VastaaPoista
 2. Niin suloista ja keväistä! Riippumattokin :)

  VastaaPoista
 3. Kevätkaihonkukka on todella kaunis...Se onkin hankintalistallani ja saisi puolestani levitä iiiiiisolle alalle;D

  VastaaPoista
 4. Tuo persialainen on oikea kaunotar :)

  VastaaPoista
 5. Omat tuoksuherneeni ovat ihan saman kokoisia, laitoin ne jo viime yöksi ulos vaan en vielä rohjennut istuttaa maahan! Toivottavasti ei enää kuitenkaan tulisi kylmiä öitä!

  VastaaPoista
 6. Pääskyset havaittu, kesä on todellakin täällä! Hyvä vinkki tuo painepesuri, kun nyt meillekin on se kasvihuone tulossa.

  VastaaPoista
 7. Kiitokset kommenteista! Kaikki tapahtuu nyt niin äkkiä, kesä melkien tuli yhdessä päivässä! Nyt voisi painaa hetkeksi sitä pause-nappulaa...

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.