perjantai 8. helmikuuta 2013

PERJANTAIN AURINKO

Kahden haastavan viikon jälkeen on mukava aloittaa viikonloppu auringonpaisteessa ja postilaatikkoon ilmestyneen uusimman The English Gardenin lumoissa. Ei haittaa, vaikkei kuvan upeaa Wisteriaa olekaan mahdollista kasvattaa omassa puutarhassa eivätkä lumikellot kuki meillä vielä helmikuussa. Artikkelit kuvineen saavat aistit avoimiksi ja monta pientä ideaa jää itämään mielen pohjalle. Äsken kävin kaivamassa hangesta kylmäkäsittelyn saaneita kokeiluja ja tänä viikonloppuna taidan tehdä lisää siemenkylvöjä. Toivottavasti lähiviikot tuovat mukanaan pieniä vihreitä ituja. Helmikuu lupailee jo paljon.

12 kommenttia:

 1. Tuo lehti näyttää ihanalta! Taidan koukata Stockan lehtiosastolla...

  VastaaPoista
 2. Hih, aina ei mene kuten suunnittelee. En mennyt Stockalle, vaan siihen Akateemiseen (samaa firmaa kuitenkin) ja eihän siellä tuota hienoa lehteä ollutkaan! No, ostin Avotakan ja englantilaisen sisustuslehden..

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihana lehti, pitäisiköhän jo kaivaa omansa talvisäilöstä ja suuntautua kevättä ja kesää kohti

  VastaaPoista
 4. Varmasti ihanaa luettavaa, löytyisköhän sitä täältäpäin mistään kaupasta?

  VastaaPoista
 5. My life - niinhän se aina menee, hyvä että kuitenkin löysit mukavaa luettavaa!

  Sarppu - ehdottomasti! Päiväkin on pidentynyt jo merkittävästi, kevät on jo ovella :)

  Pioni - itse en ole löytänyt, en tiedä, miten on laita suuremmissa kaupungeissa. Olen ollut tilaajana nyt vuoden eikä lehti ole Englannista tilattuna sen kalliinpi kuin suomalaisetkaan versiot.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa tulla kotiin kun on puutarhalehti odottamassa! Ah, tuo Sinisade, tuollainen kukkiva kun olisi! Helmikuu on niin raskas, en meinaa kestää ollenkaan enää :( Ostin ekaa kertaa kalliita kerrottuja lumikelloja joten odotan extrapaljon lumien sulamista. Mitä kylvit, utelen :)

  VastaaPoista
 7. Viimeksi kun tuosta lehdestä kerroti, tutustuin siihen ja myös lankesin tilaukseen ;) Odottelen omaani kolahtavan!

  VastaaPoista
 8. Ainakin täällä Pohjolan koleassa ja vieläpä Ylivieskan korkeudella ainakin on lupa ottaa varaslähtö kevääseen lehden helmikuisten kukintojen muodossa :)
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
 9. Ai kylläpä laitankin muistiin tuon lehden kunhan taas vuoden päästä pääsen/joudun töihin niin sitten hennoo taas tilata puutarhalehden:)Nyt minullakin on muuten pieni blogin tekele olemassa!

  VastaaPoista
 10. Mukavan näköistä luettavaa sulla! Blogissani on sinulle tunnustus.

  VastaaPoista
 11. Sametti Hortensia - nyt on todella sietokyky koetuksella! Onneksi lämpötila on nollan tuntumassa ja jotain pieniä puhteita on voinut tehdä. Tosin lupaamani kylvöt ovat vieläkin tekemättä, tomaattia ja chiliä olisi tarkoitus pian laittaa multiin. Ihanalta kuulostaa nuo kerrotut lumikellot, ovatko lajiketta 'Flore Pleno'?

  Pirkko - hienoa, lehti on kyllä upea!

  Helena - onneksi puutarhalehdeton keksitty!

  Minna - minäkään en malta tilata kuin yhtä lehteä kerrallaan. Nyt sorruin yhteen kotimaiseen ja tämä englantilainen ihanuus katkeaa, mutta mies lupasi uuden vuosikerran mulle synttärilahjaksi! Olen niin iloinen, kun sinullakin on nyt blogi, jossa vierailla!

  Outi - kiitos kovasti, käyn nappaamassa!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.